2777
2789

سلام گلا،من این ماه هم لتروزول هم دوفاستون مصرف کردم،روز ۱۴ سیکلم یه درد شدید تخمدان و گلاب به روتون ترشح و خون آبه مانند ازم رفت،تا دوروز بعدش درد خیلی بدی داشتم زیر دلم،الانم ۸روز مونده پریودم،ولی همش انگار دارم پریود میشم دل دردو کمر درد دارم اکثرا دلم یطرفه درد میگیره با سر گیجه به نظرتون تخمک بارور شده و باردارم؟ اگه مصرف کردید خواهش میکنم یچیز بگید خیالم راحت بشه

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

یعنی هیشکی نمیدونه😭☹

خدایا یه دنیا ممنونتم که امسال عیدیمو دادی  ۱۴۰۲/۱/۵ بی بی چکم مثبت شد🙏خدایا شکرت که معجزتو نشونم دادی لطفا خودت مراقب معجزت باش که تو بزرگی و بخشنده🙏🌹لطفا برای سلامتی فندق تو دلیم صلوات بفرستید ممنون💞چطور دلت اومد انقدر زود بگیریش ازم اخه خدا جون چطور😭😭۲۸/۱/۱۴۰۲

منم این ماه با کلومفین اینطور بودم آخرشم پر شدم 

میتونه از بارداری هم باشه چون من همش فکر کردم حامله م ولی نبودم

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه با کلومفین اینطور بودم آخرشم پر شدم  میتونه از بارداری هم باشه چون من همش فکر کردم ...

مرسی عزیزم،ایشالا به زودی دامنت سبز بشه

شاید لانه گزینی باشه....

میگم میشه توضیح بدین چند شب لترزول خوردین ؟

آمپول برای آزاد سازی تخمک هم زدین ؟

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
میشه بدونم لتر و دوفاستون چجوری مصرف کردین؟

لتروزول از روز ۳ تا ۵ سیکل روزی دوتا، دوفاستونم از روز ۱۴ سیکل تا ۱۰شب یکی

منم اینماه لتروزل و امپول hcg استفاده کردم و تقریبا علایمم مثل تو بود و ۶ روز مونده تا پری  منم ...

ایشالا که جفتمون باردار باشیم عزیزم

شاید لانه گزینی باشه.... میگم میشه توضیح بدین چند شب لترزول خوردین ؟ آمپول برای آزاد سازی تخمک هم ...

از روز ۳ تا ۵ روزی دوتا،نه گلم امپول نزدم دکتر گفت نمیخواد

انشاالله هر دومون اینماه جواب می گیریم انتظار سخته    تو چند وقته اقدامی؟

ایشالا...من ۱سالو نیم میشه اخه این وسطا یه سقط هفته ۸ هم داشتم و بعدش ۳ماه اقدام نکردم،بعدش باز اقدام کردم خسته شدم دیگه به خدا...

ایشالا...من ۱سالو نیم میشه اخه این وسطا یه سقط هفته ۸ هم داشتم و بعدش ۳ماه اقدام نکردم،بعدش باز اقدا ...

منم ۲  ساله  خواهرم هم ۹ ساله اقدامه اونم بچه دار نمیشه   بعضی وقتا میگم نکنه مادوتا هرگز بچه دار نشیم 

ایشالا...من ۱سالو نیم میشه اخه این وسطا یه سقط هفته ۸ هم داشتم و بعدش ۳ماه اقدام نکردم،بعدش باز اقدا ...

خسته نشو مطمئن باشید نتیجه میگیری ....

منی که از ۹۲ منتظرم چی بگم این ماه هم خبری نشد 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن