2777
2789
عنوان

عید اول

215 بازدید | 26 پست

من تو اسفند ماه زن برادر دار شدم🥰عیدی باید طلا بدم؟بعضی ها بهم گفتن اگه طلا بدی دیگه هر سال باید طلا بدی!ولی من یادمه اولین عیدی رو معمولا سنگین تر میدن.رسم شما چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماها ب اولین عیدی عروسمون

اجیل

میوه

شیرینی

مانتو شلوار روسری کفش وکیف ولباس زیرولباس خونگی ک خریده وچنتا لوازم ارایشی

با چن یا یک تیکه طلا میبریم

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

برای نو عروس سال اول که نامزد و عقد هست باید سفره هفت سین و لباس عیدی ببرن که ما رسم نداشتیم طلا بدیم ولی خانواده نامزدم رسم داشتم و بهم طلا دادن 

بعد از عروسی که عروس و داماد با هم زندگی میکنن مامان عروس باید عید اولشون براشون سفره هفت سین و لباس عید و طلا ببره 

رسم ما اینجوره

آخی چقدر ذوق داری!!!

امیدوارم سال دیگه هم همینقدر ذوق زنداداشت رو بزنی 😁

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
پدرم میده.من نباید بدم؟بزرگترم ازش ۱۴ سال

شما ک خواهرشوهری اگ توانت هست ی انگشتر یازنجیر مدالی چیزی

ن توانت نیس سکه پارسیان

بازم نه

کارت هدیه مثلا ۵۰۰ تومنی

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!