2777
2789

عضله ها جون ندارن انگار.  گاهی دست و پاها می‌لرزه یا حس می‌کنی ماهیچت می‌لرزه موقع کار.  دل‌پیچه. کم اشتهایی و....  من کمیودشو داشتما.  رو 4 بود مال من.  ولی الان یادم نمیاد چ علائمی بوذ

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عضله ها جون ندارن انگار.  گاهی دست و پاها می‌لرزه یا حس می‌کنی ماهیچت می‌لرزه موقع کار.  د ...

من افسردگی دارم هرروز گریه میکنم خستگی وکوفتگی دارم کل پاهام دردمیکنه دستام میلرزه اضطراب شدید زودعصبانی میشم بدنم جون نداره اشتهام زیاده خوابم زیاده ممکنه ویتامین ب۱۲کم باشه فردامیخوام برم چکاب بدم میترسم پیش روانپزشک برم

سلام ضعفو بی حالی، ریزش مو, کم حافظه بودن، افسردگی اگ این علائمو داریدb12 شما پایین هست باید امپول ...

همه ی اینارودارم همش گریه میکنم حال بیرون رفتن ندارم همش گریه میکنم همش دعوامیکنم توخونه حالم خوب نیست

همه ی اینارودارم همش گریه میکنم حال بیرون رفتن ندارم همش گریه میکنم همش دعوامیکنم توخونه حالم خوب نی ...

میتونید برید از داروخونه بگیرید نوربیونو فقط باید سریع بزنیدش ورگنه خراب میشه 

عضله ها جون ندارن انگار.  گاهی دست و پاها می‌لرزه یا حس می‌کنی ماهیچت می‌لرزه موقع کار.  د ...

سلام خوبی میگم دقیقا این لرزشو ماهیچه رو منم دارم بعد تیرگی دور چشمم با ب ۱۲ مرتبطه؟

سلام خوبی میگم دقیقا این لرزشو ماهیچه رو منم دارم بعد تیرگی دور چشمم با ب ۱۲ مرتبطه؟

منم داشتم.  بله مربوطه.  ب خیلی چیزا ربط داره که حتی فکرشم نمی‌کنیم 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

سلام میدونم خیلی از این نظرتون میگذره ولی چرا انقدر پایین بود؟ من آزمایش دادم و ۱۵۹ بود خیلی نگرانم مشکل جدی پیش بیاد

سلام میدونم خیلی از این نظرتون میگذره ولی چرا انقدر پایین بود؟ من آزمایش دادم و ۱۵۹ بود خیلی نگرانم ...

سلام عزیزم.نمیدونم. من شاید هفته ای ی بار یهو در حد پنج دقیقه زیر آفتاب باشم. تحرکم ندارم اصلا  احتمالا مال این بوده. ۱۵۹. کمع؟ رنج نرمال توی برگه آزمایشتون چقدره؟. نگرانی ندارع  فقط باید سعی کنی سریع نرمالش کنی. من روزی ی ویتامین دی میخورم 

سلام میدونم خیلی از این نظرتون میگذره ولی چرا انقدر پایین بود؟ من آزمایش دادم و ۱۵۹ بود خیلی نگرانم ...

ببخشسد عزیزم. فک کردم راجب کمبود ویتامین دی گفته بودم😅.     رنج نرمال b12چقدر زده تو برگه ازمایشتون؟ 

اصلا نگرانش نباش با ی چن روز سرم و سوزن خوب میشی. قرص زینک و این جور چیزا ک ب b12 ربط دارن بهتون میدن خداروشکر خیلی سریع رفع میشه.     بعدشم سریع میبینی چقدر رو سلامتی همه جای بدنت تاثیر خوب میزاره