2777
2789

از کجا میدونی

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واقعا؟؟؟؟چیه فامیلشون؟

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

فردا نیست مگه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
شاید من از بس فکر کردم مخم پوکید😂🥴

اگ فامیلی ها یکی باشه ینی صدرا پسر رضا پروانس؟؟! 

بعضیا میگن خواهر زادهشه 

اخه ادم فامیلیش با داییش که یکی نمیشهه😐😐

چقد این سریال پیچیدس هنگ کردم با این همه نظرات مختلف😐😑😑😂😕

اگ فامیلی ها یکی باشه ینی صدرا پسر رضا پروانس؟؟!  بعضیا میگن خواهر زادهشه  اخه ادم ...

میتونه بچه خواهرشم باشه البته اگر خواهرش با پسرعموش ازدواج کرده باشه فامیلیه صدرا میشه عبداللهی

میتونه بچه خواهرشم باشه البته اگر خواهرش با پسرعموش ازدواج کرده باشه فامیلیه صدرا میشه عبداللهی

نمیدونم باید دید قسمت های بعد پوست شیر چی میشع🤷🏻‍♀️

اینم مثل ملکه گدایان نظر راجبش زیاد میگن

2790
2778
2791
2779
2792