2777
2789
عنوان

افسردگیم

126 بازدید | 14 پست

بچه ها من ی مدت خیلی افسرده بودم و هنوزم هستم و بخاطر این بود نمی تونستم با کسی ارتباط بگیرم یعنی بلد نبودم و اینکه نمی تونستم در برابر آدم های بد زندگیم از خودم دفاع کنم و دوس نداشتم حس کمتر از اونا بودن بهم دست بده یا حتی دل اونا بسوزه برام و از طرفی ام آدم های سمی زندگیم خیلی اذیتم میکردن خیلی زیاد و اصلا نمیذاشتن زندگی کنم 

الان یکم بهترم اما ی فکر سمی دیگ اومده تو ذهنم اینکه دنیا بر پایه ای ظلم بنا شده و برای زنده موندن داخل این دنیا باید با سیاست باشی و زرنگ و اینم ذاتی هستش و من ندارم یعنی من باید دائم سرم جلوی آدم های زیرک خم باش که مبادا باهام دشمنی کنن 

چیکار کنم که اینقدر احمق نباشم ؟! فکنم بخاطر گذشتمه که خیلی آدم سمی بود و اذیت شدم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامشاورصحبت کنیدآروم میشی اینجاکسی نمیتونه اونجورکه میخوای کمکت کنه

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘ میگن پنجره ی دل آدمای مهربون روبه خدابازمیشه ازاون پنجره برای منم دعاکن⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘
شما دچار افسردگی و اضطراب شدی مگه اینی که هستی چشه 

من الان حالم خیلی بهتره 

قبلا خیلی زود عصبی میشدم ، خودزنی میکردم خیلی فکرهای منفی میکردم و خیلی ام به خودکشی فکر میکردم و همینم الانم می کنم همش میگم من ساده ام تو این دنیا پر گرگع و بهتره بمیرم 

و بخاطر گذشتمم که خیلی اذیتم کردن و نتونستم از خودم دفاع کنم هستش همش میگم حالا باز مثل اون آدما نیان نزارن من زندگی کنم اگر قرار باش بد باش زندگیم بمیرم بهتره 

چند سالتونه؟

شما دچار افسردگی نشدین

مشکلی از طرف شما نیست. اشتباه جهان رو درک کردین

ولی خب 

درمان شدنیه. اگر شما دنبال درمان باشین من میتونم با حرف زدن و فهمیدن حالتون بهبود بدم شما رو بله

چن سالته

21 از اول دبیرستان دیگ مثل آدم معمولی نبودم اما الان یکم بهتر شدم

ی نفر بهم میگفت تو ضربه روحی خوردی 

چند سالتونه؟ شما دچار افسردگی نشدین مشکلی از طرف شما نیست. اشتباه جهان رو درک کردین ولی خب  ...

21 

خواهرم روانشناس هستش و میگه افسرده ای کلا ببینی منو صورتم ناراحته  یعنی میگم افسردگیم شاید بخاطر اینا باش 

ممنون میشم کمکم کنین 🌸🌷

21  خواهرم روانشناس هستش و میگه افسرده ای کلا ببینی منو صورتم ناراحته  یعنی میگم افسردگیم ...

خیر 

به هیچ عنوان

شما افسرده نیستین. این تقلینیه که از همون لحظه که ساکت شدین کردن به شما 

و الا اگر شما واقعیت زمان حالتون رو بفهمین و درکش کنین اشتیاقتون برای نفس کشیدن هم زیاد خواهد شد 

خیر  به هیچ عنوان شما افسرده نیستین. این تقلینیه که از همون لحظه که ساکت شدین کردن به شما&nbs ...

شما با جمله بندی که توی این تاپیک کردین و درواقع جزئیات حالتون رو ابراز کردین، نشون میده که شما دلتون برای لول قبلی خودتون تنگ شده و کالبدو روح شما داره اد میزنه که حال منو بفهمین منم وجود دارم ببینین منو

دوتا تاپیک قبلی من رو بخونین حتماا. (یکی که گفتم من میتونم کمکتون کنم . ارزوتون رو بگید) داخل این تاپیک ها از دقدقه هاشون گفتن و راحل هاشون هم ببین و بخون

من تقریبا ۴۰ درصد از فهم جهانی رو داخل این تاپیک ها عنوان کردم برای هر جواب. شما روی ی مدت معین فکر کن بهشون

و بعد دیدگاهی که حالا براتون ایجاد شد رو بهم بگین

من متوجه حال شمام. و میفهمم