2777
2789
عنوان

دعوا سر پرده

160 بازدید | 13 پست

از وقتی اومدیم خانه من ی پارچه داشتم هر روز ب شوهرم میگفتم ببر خیاط روبان بدوزه ،پرده اتاق خوابمون هست خلاصه الان ۱۱ ماه اتاق خواب من مرده نداره .

دو ماه میش دعوا کردم شدید سر دو متر پارچه پرده گفت بزار بغل سرم این هفته میبرم خیاط ولی خب داستان مثل همیشه امشب دیدم واقعا شوهرم اصلا عین خیالش نیست بهش گفتم یا میبری خیاط یا عید میرم خانه بابام .

شوهر های شما هم اینجورین؟ حتی ی لامپ عوض کردن هم ۳ ماه طول میکشه .

خب خودت ببر

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالت عزیزم؟  پرده رو شوهرت ببره خیاطی؟ خودت چرا نمیبری؟  اره پدر و برادر منم همینطور ...

۲۷ سالمه ولی خب من الان همه خانه تکونی انجام دادم بعد دو تا جیز ازش مخوام هی میندازه فردا پس فردا

عزیزم چرا باید برا یه پرده چندماه خودتو معطل شوهرت کنی اونم لابد گرفتاره خودت ببر خیاط بچه تم همراهت باشه چه اشکالی داره

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
۲۷ سالمه ولی خب من الان همه خانه تکونی انجام دادم بعد دو تا جیز ازش مخوام هی میندازه فردا پس فردا

ماشالا عزیزم سنتم کم نیست گفتی بخاطر همچین چیزی میخوای بری خونه پدرت فکر کردم ۱۵ساله ای! خدا کنه تمام اختلافا سر این چیزا باشه نه خیانت و خشونت.

شما دیدی نمیبره خودت ببر الان چند وقته داری حرص میخوری ارزش داره واقعا 

۹۵درصد مردها این اخلاق رو دارن ولی ندیدم کسی جمع کنه بره خونه باباش