سلام به همه🌿
الان یه تاپیک دیدم درمورد پذیرایی از مهمان
بیشتریها گفته بودن آجیل و شکلات و شیرینی خوب به مهمان نمیدن و میزارن برای خودشون و این برای من عجیب بود
پارسال دم عید به من و بعضی همکارها یه سبد دادن توش چند بسته آجیل و شکلات و پشمک و یه گلاب بود( هنوز حکمت این گلاب رو نفهمیدم😅) یه بشقاب میناکاری هم توش بود
من بشقاب رو برداشتم و یدونه شکلات از توی بسته شکلاتها برداشتم خوردم
اون روز خانمی که برای انجام کارهای خونه میمومد پسرش رو هم آورده بود البته اجازه گرفت و آورد
منم از همون خوراکیهای سبد گذاشتم جلوی پسرش تا بخوره بعد هی تشکر کرد و هی گفت چقدر خوشمزه هست
منم یه جوری و وقتی میخواستن برن کل سبد و خوراکیهاش رو به غیر بشقاب میناکاری دادم بردن
حالا اگر من به جای اون یدونه شکلات کل خوراکیهای سبد رو خورده بودم برام چه منفعتی داشت به غیر از چند کیلو لضافه وزن؟😅
من رویکردم در مورد همه مهمانها همینه هرچقدر هم که از یکی متنفر باشم وقتی میاد خونهام سعی میکنم بهترین رفتار و بهترین پذیرایی رو داشته باشم با وجود اینکه خودم علاقه زیادی به غذا و تنقلات ندارم
و همیشه هم در ذهن دخترم جا انداختم که وقتی میریم مهمونی خیلی کم غذا بخور؛ اگر بهت خیلی اصرار کردن نهایت یدونه میوه یا شکلات بردار و دخترم هم همیشه به حرفم گوش فرا داده😅
خلاصه که فارغ از نظرات بقیه دوستان من مثل سالهای قبل از مهمانهام پذیرایی میکنم چون قرار نیست من با سیو کردن پول چند کیلو پسته و شیرینی و شکلات پولدار بشم
شما چکار میکنید؟