2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره 

فقط استری نداشته باش همین،صبح هم اولین نفر سوار ماشین شو بعد اولین نفر ماشین‌رو برون،من بار اول از بس استرس نداشتم دستی رو نخوابونده بودم،فکر کن دستی یادم رفت و ماشین خاموش شد،ولی بار‌دوم صادر کات رو همش‌تکرار کردم و اولین قبولی صبح من بودم،من وقتی امتحان‌دادم افسر سه ماشین برده بود من ماشین چهارم بودم ولی اولین نفر سوار شدم و اولین قبولی صبح من بودم بین اون همه آدم،گواهی نامم هم امروز به دستم رسید

اون چ پررو بود🤦‍♀️😂

واللا کنار پاش پیاده شدم یریع گفت برو ازون طرف خیابون شیرینی بگیر یه اقای مسنی بود منم جوگیر رفتم گرفتم کیک و اب میوه دادم بهش.اگه دلت میخوتد شیرینی بدی وقتی میدونی اموزشگاس شیرینی بخر ببر اموزشگاخ تعارف اونم بکن.گرچه اصلا نمیخواد

منم بار دومم بود.مربی هام خانوم بودن افتضاح بودن هیچی بهم یاد نداده بودن هییییچی هیییچی حتی تمرینم ن ...

من مربیم اقائه ازقصد پیش خانوم نرفتم گفتم شاید مثه اقا بلد نباشن یاد بدن