2777
2789
عنوان

کینه

42 بازدید | 1 پست

خب آخر سال هستش و قراره ی سال جدید شروع بشه 

منم هر سال ، سالمو با کینه شروع میکردم و هیچجوره نمیتونستم آدمهایی،که در حقم بدی کردن رو ببخشم ، تا اینکه امسال من یکم حالم خوب شد و تونستم بفعممم چرا اینقدر بهم بدی کردن و از طرفی ام هنوز باهاشون قطع ارتباط بودم 

اما امسال دیگ کینه ای ندارم ازشون نمیدونم چرا قبلا می‌گفتم نه باید بیاد معذرت خواهی کنه و قلبا پشیمون شده باش و نیومد و هنوزم قلبا پشیمون نیستش 

اما من دیگ بخشیدم اما امیدوارم ی روزی ی جایی از زندگیش بفهمع که چقدر منو عذاب داد و دیگ این کارا رو نه با من نه کس دیگه ای نکنه 

خیلی میخوان دوباره وارد زندگیم بشن اما من دیگ نمیتونم اعتماد کنم ی بار کردم دیگ نمیتونم 

من میبخشم اما دیگ باهاشون مثل قبل نمیشم 

الان سوالم اینه به نظر کارم اشتباهه ؟! دوباره باهاشون رابطه داشته باشم ؟ 

اونا خیلی با سیاست و زیرک هستن و من اصلا بهشون نمی رسم و حالا محتاج ببخش منم نیستن و مطمئنم ایقد زندگی شون خوب میشه،که نگو 

اما من نمیتونم اعتماد کنم اگر دوباره بهم بدی کردن چی 

یکیشون دختر ، دختر خالمه که بخاطر حالا خالم و مامانش هم یکم سردن که چرا با دخترمون حرف نمیزنی ولی نمیدونن دخترش چقد منو اذیت کرد و ی طوری ام رفتار میکنه انگار مقصر منم 

یکی دیگش دوستم بود که اون خیلی وقته رابطه ای ندارم باهاش و شمارش پاک کردم اما همسایمونه و امشبم دیدمش همونم ،همون آدم بود اون کلا حذف شده هستش 

فقط می مونه دختر، دختر خالم که اقوامم هستو بدتره 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ( برای برآورده شدن حاجت......🤍✨️.)