2777
2789
من این رنگی پسند نمیکنم اگر سالنت بزرگه این مدل بخر اگر کوچیکه نخر سالن خونه ما 27 متره ولی من دوست ...

مال منم سی متره کلا.دودلم بعد عید هشت تومن نهایت دستم بیاد بازم کمه  میترسم همینم گرون شه مرداد بودن بیست تومن من نخریدم 😩

همتای مامانم بودم❤

چطوری عکس میزارید اینجا؟ تا عکس مبلم نشونت بدم

اون بالا عکس ی ایکون کوچیکه شکل کوه و خورشید داره روش بزن رو اون عکست بفرست قبلش از رو عکست اسکرین شات بگیر حجمش کم بشه

همتای مامانم بودم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟خودمم فکر میکنم.چون فیلم فرستاد رنگش از این روشن تره ی جورایی به زیتونی میخوره

بله مخصوصا تک نفره های این مدل بهتره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بله مخصوصا تک نفره های این مدل بهتره

خب خداروشکر امیدوار شدم میدونی پیش پرداخت منو پس نمیده دیگه باید ی مدلی انتخاب کنم اکثرا همین شکلین.

همتای مامانم بودم❤

خب خداروشکر امیدوار شدم میدونی پیش پرداخت منو پس نمیده دیگه باید ی مدلی انتخاب کنم اکثرا همین شکلین.

اینترنتی خرید کردی؟

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
سالن خونه قبلیمون 30 متر بود بهتر بود البته سالنش مربع بود

مال منم پنج در شش ونیم تقریبا.البته اشپزخونه سرشه و اپن نداره واسه همین زیاد کوچیک دیده نمیشه

همتای مامانم بودم❤

نه ولی شرکتیه.برا اونم میفرستن

به هر حال هر مدلی خریدی مبارکت باشه هرچی هم دنبال مد باشی نهایتش دو سال رو مد باشه و بعدش قدیمی میشه مهم جنس و کیفیتشه معمولا مبلای شرکتی با کیفیتن