2777
2789
عنوان

شیر خشک

178 بازدید | 32 پست

سلام خوبین

خانما من پسرم حدود دوهفته شیر سوپرامیل میخورد شیشصد گرم اضافه کرده بود ن یبوست داشت ن اسهال

دو روز ی بار یا ی روز درمیون پی پی میکرد ولی بی‌قراری میکرد موقع خواب گفتن ببلاک بده بهش 

از دیروز ک ببلاک دادم دیشب ی بار پی پی کرد سفت و خشک بود اما امروز خیلی زور میزنع نمیتونه دسشوی کنه گریه می‌کنه 

ب نظرتون همون سوپرامیل بدمش یا ببلاک

همین ببلاگ وادمه بده 

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به دخترم ببلاگ میدم دکترگفت سبک هست مثل شیرمادراذیت نمیشن البته شاید بعضی از بچه رونسازه ولی دخترمن میخوره خوبه الان۵ ماهشه ۸کیلو نیم

خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما می‌دونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون می‌کنه مراقبم باش
من به دخترم ببلاگ میدم دکترگفت سبک هست مثل شیرمادراذیت نمیشن البته شاید بعضی از بچه رونسازه ولی دختر ...

ماشالا بهش هفته ای چقد اضافه باید کنن؟ شیر خودمم میدم

چطور 

خوب میگم دوسه روز بهش بده اگه دیدی اذیته بعدش یبرش دکتر

ماشالا بهش هفته ای چقد اضافه باید کنن؟ شیر خودمم میدم

دخترمن وقتی بدنیا اومدکوچولوبود من هم شیرخودموبهش میدم هم شیرخشک دوماهگی ۶کیلوشده بود ۴ماهگی ۷کیلونیم الان هم که ۵ماهشه شده ۸ونیم

دخترمن وقتی بدنیا اومدکوچولوبود من هم شیرخودموبهش میدم هم شیرخشک دوماهگی ۶کیلوشده بود ۴ماهگی ۷کیلونی ...

راستی سوپرامیل ک میدادم میآورد بالا ولی ببلاک دیروز پنج شیش بار دادمش نیاورد بالا

تروویتال من دادم میآورد بالا 

تورو خدا هرکی میدونه چه شما اسی جان چه دوستان دیگه شیرخشک معرفی کنید که وزن دهی خوبی داشته باشه و به بچه هم بسازه

من از اول مجبور شدم شیرخشک بدم بنا به صلاح دید دکتر پسرم 

براش سیمیلاک کامفورت نوشته بود میدادم 

الان دیگه پیدا نمیشه 

نمیدونم چی بدم روز و شبم یکی شده انقد غصه میخورم