2777
2789
عنوان

برای اشنایی

117 بازدید | 19 پست

بنطرتون این متنه خوبه؟ممنون میشم نظرتون بگید

اول اینکه بحث اعتقادت،من واقعا هیچ ادعایی توی اعتقاداتم ندارم چون اون دیگه بنظرم ریا هست ولی خب از ته قلبم به خدا اعتقاد دارم، دوست دارم با کسی که زندگی میکنم بتونم اعتقاداتم و باهاش قوی تر کنم مثلا من به خاطر یه سری از مسائل ماه محرم و خیلی دوست دارم و با تمام وجودم مراسماش رو شرکت میکنم یا نماز خیلی بهم ارامش میده‌
دوم اینکه من روی رفتار و نگاه حساسم بنظرم نجابت و پاکی که ادم میتونه از رفتار طرف مقابل بگیره خیلی ارامش بخشه مثلا وقتی دونفر دارن باهم صحبت میکنن وقتی نگاهشون رو کنترل میکنن و مستقیم بهم نگاه نمیکنن خیلی برام قشنگه و بنظرم خیانت و دروغ رو توی هر زمینه ای نه میشه بخشید و نه میشه فراموش کرد
و اینکه من همیشه توی زندگیم دنبال ارامشم بخاطر همین سعی میکنم خیلی از مسائل رو رعایت کنم و دوست دارم وقتی کسی وارد زندگیم میشه ارامشم بیشتر از قبل باشه نه اینکه ارامشمو از دست بدم چون این خیلی برام ازار دهنده میشه

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

بستی به خودت داره خوب من ادم دین داری نیستم این جیزا برام مهم نیس اما شاید برا شما باشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بستی به خودت داره خوب من ادم دین داری نیستم این جیزا برام مهم نیس اما شاید برا شما باشه

یه نفر گفت جملات اولت تناقض داره بنظرتون تعغیرش بدم؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه نفر گفت جملات اولت تناقض داره بنظرتون تعغیرش بدم؟

بهتر کلمه ریا رو نباشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

تجربه من میگه شما حرف نزن شما کمتر سوال کن

مردهای ما دوست ندارن زن مقتدرباشه شروع کردن زن نشانه اقتداره زنه.درجواب بقیه یک کلمه یا یک جمله جواب بده و سوالات خودتم خنثی بپرس وفتی تو اینجوری بگی اون میفهمه مذهبی هستی وخودشو مذهبی جلوه میدی

تجربه من میگه شما حرف نزن شما کمتر سوال کن مردهای ما دوست ندارن زن مقتدرباشه شروع کردن زن نشانه اقت ...

میشه لطفا بیشتر راهنمایین کنید ینی مثلا سوالات خنثی چی بپرسم چجور بفهمم اعتقادتش در چه حده؟

میشه لطفا بیشتر راهنمایین کنید ینی مثلا سوالات خنثی چی بپرسم چجور بفهمم اعتقادتش در چه حده؟

چندسالته؟ ما بایک جلسه همه چیز رو نمی‌فهمیم از روی ارتباط باخانواده اش با دوستهاش با مشتری ها و جنس مخالفش میشه اخلاق و اعتقاداتش رو شناخت

اولین جلسه مثل شناسنامه میمونه خود اظهاری طرف

مثلا از طرف میپرسی خانواده چند نفرن بچه چندمی (بعد میگی خودت چرا میخوای تشکیل خانواده بدی؟ ) میپرسی ازش اهل نماز و روزه هستی؟

یا میپرسی با دختر عمه دختر عموها خوبم هستی؟(این ارتباطش رو نشون میده 

چندسالته؟ ما بایک جلسه همه چیز رو نمی‌فهمیم از روی ارتباط باخانواده اش با دوستهاش با مشتری ها و جنس ...

من ۱۸ سالمه یکی از همکلاسیام هست زیاد ادم مذهبی نیست ولی خب اینجور که خودش میگه به خاطر علاقه ای که داره توی زندگیش خیلی تعغیرا رو ایجاد کردم مثلا دیدم میاد نماز میخونه بنظرت انتظار اینو داشته باشم که بیشتر تغعیر کنه و ادم معتقد تری باشه و صحبتایی که کردیم یه سری تفاهما داشتیم و مهم تر از همه علاقه این حس و واقعا ازش گرفتم که دوستم داره من همیشه دنبال عشق بودم با توجه با این بنظرت موضوع اعتقادات چقدر مهمه که بخوام روش تاکید کنم الان فقط ترسم همینه

من ۱۸ سالمه یکی از همکلاسیام هست زیاد ادم مذهبی نیست ولی خب اینجور که خودش میگه به خاطر علاقه ای که ...

عزیزم اعتقادات یک مسئله  شخصیه من نمیگم توخیلی معتقد باشی یا طرفت معتقد باشه اما اگر مسلمون باشه از خدا می‌ترسه بهت طلم کنه از خدا می‌ترسه باهمه دخترها باشه خیانت کنه.مذهبی بودن یک حد ومرزه که باعث سلامت بدنت جسم و روحت میشه . تو ازدواج تو باید از نظر اعتقادات شبیه هم باشین مثلا اون نگه تو چادر بپوش بعد تو مانتویی باشی یا بگه بریم مسجد روزه بگیر تو اصلا این ها نباشی.

عزیزم اعتقادات یک مسئله  شخصیه من نمیگم توخیلی معتقد باشی یا طرفت معتقد باشه اما اگر مسلمون باش ...

درسته متوجه شدم خیلی ممنون از راهنماییتون❤

من ۱۸ سالمه یکی از همکلاسیام هست زیاد ادم مذهبی نیست ولی خب اینجور که خودش میگه به خاطر علاقه ای که ...

عشق رو همه پسرها منتقل میکنن البته این عشق نیست یک محبت جنس مخالفه

تو باید ببینی آدم کاری هست؟ آدم خوش اخلاقی هست؟ خانواده براش مهم هست؟ ارتباطش با خانواده چطوره؟

عشق رو همه پسرها منتقل میکنن البته این عشق نیست یک محبت جنس مخالفه تو باید ببینی آدم کاری هست؟ آدم ...

اره حقیقتش از اینم مطمئن نیستم میشه لطفا اینم بگید که با صحبت کردن چجور میتونم علاقه ش رو محک بزنم و ببینم هوس هست یانه؟

اره خیلی، پدرش سرطان داره توی این شرایط برای کنکور خونده کار میکنه، ماشین گرفته، خودشو بیمه کرده امتیاز ایران خوردو گرفته و... هر چیزیم داره تا حالا خودش بدست اورده اخلاقاشم تا اینجا واقعا خوبه سعی میکنه ادب رو رعایت کنه علاقه ش هم بیشتر غیرمستقیم میگه و یا مثلا میگه لبخند پدرو مادرم خیلی برام ارزشمنده و براشون خیلی احترام قائله