saharadib مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 154 عنوان بچه ها کمککککککک 88 بازدید | 5 پست بچه ها من اقدام داشتم این ماه اول ماه پریود شدمدقیقا اول اسفند پریود شدمالان لکه بینی قهوه ای دارم و کمر درد شدید یعنی دارم پریود میشم؟؟؟یا خبریه؟ 1401/12/23 | 17:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_پریساااا عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 330 عزیزم بعد از پریودی اقدام داشتین ؟ لکه بینی در حد کم میتونه علائم لانه گزینی باشه الهی مرا هزار امید است و هر هزار تویی
saharadib مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 154 عزیزم بعد از پریودی اقدام داشتین ؟ لکه بینی در حد کم میتونه علائم لانه گزینی باشه اره عزیزم من ۷ ۹ ۱۱ اقدام داشتم
saharadib مدیر استارتر عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 154 عزیزم بعد از پریودی اقدام داشتین ؟ لکه بینی در حد کم میتونه علائم لانه گزینی باشه الانم معذرت میخوام وقتی با دستمال تمیز میکنم لکه های قهوه ای روشن هست داخل ادرارم چیزی مثه لخته نیست
مامان_پریساااا عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 330 اره عزیزم من ۷ ۹ ۱۱ اقدام داشتم روز تخمک گذاریتون بوده این روزا ؟ عزیزم اگه از دو روز قبل تا دو روز بعد زمان تخمگذاریتون در این بازه اقدام داشته باشین احتمال بارداری هست . لک لانه گزینی معمولا حدود یک هفته قبل از موعد هست و یکی دو روز طول میکشه الهی مرا هزار امید است و هر هزار تویی
مامان_پریساااا عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 330 الانم معذرت میخوام وقتی با دستمال تمیز میکنم لکه های قهوه ای روشن هست داخل ادرارم چیزی مثه لخته نیست ... عزمزمه تست نزدین ؟ حالتون خوبه؟ الهی مرا هزار امید است و هر هزار تویی