2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیکار می کنم؟

اول طلاق

دوم دست بچه هامو میگیرم

سوم ی تف میریزم تو صورت خودشو زن بی حیا

چهارم حق نداره بچمو ببینه حالا هر غلطی می خواد بکنه بکنه

مهریمم ازش میگیرم

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

تریسامی زندگی میکنیم😑😑🙄

خدایا نصیب نکنیا منم مردم زن نگیره اونجا غصه میخورم و ازهمه بدتر همه میگن تا مرد زن گرفت.اقلا ۵سال بعدش بگیره🥺اصلا بزار جفتمون باهم بمیریم😫

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
میرم تنها زندگی میکنم😂😂😂😜

نه اشتباه شد از خونه میندازمش بیرون بره با زنش زندگی کنه خونه زندگیمو ول نمیکنم تازه مهریه ام رو هم میذارم اجراااا😂😂😂

البته شوهر من مرد خوبیه هیچ وقت اینکارو نمیکنه

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
من نمیدونم شوهر ندارم  اما برای منم سواله مشکلش چیه ؟ حضرت محمد هم چنتا زن داشتن

حضرا محمد (ص) با اجازه همسرشون ازدواج میکردن و همسرانشون مثل ما کرم نداشتن و پیامبرم بینشون تبعیض نمیزاش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز