2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار می کنم؟

اول طلاق

دوم دست بچه هامو میگیرم

سوم ی تف میریزم تو صورت خودشو زن بی حیا

چهارم حق نداره بچمو ببینه حالا هر غلطی می خواد بکنه بکنه

مهریمم ازش میگیرم

ی من و ی دخترام/وزن فعلی ۶۸ هدف بعدی ۶۳ هدف آخر ۵۸   این رو ۱۴۰۱/۸/۵ می نویسم امیدوارم با خبر خوب بیام. دارای فوق لیسانس،دیپلم و دکترا دانشکده نی نی سایت هستم.  وزن:۵۸😍هر آدمی با کاراش لیاقتش رو فریاد میزنه

تریسامی زندگی میکنیم😑😑🙄

خدایا نصیب نکنیا منم مردم زن نگیره اونجا غصه میخورم و ازهمه بدتر همه میگن تا مرد زن گرفت.اقلا ۵سال بعدش بگیره🥺اصلا بزار جفتمون باهم بمیریم😫

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
من نمیدونم شوهر ندارم  اما برای منم سواله مشکلش چیه ؟ حضرت محمد هم چنتا زن داشتن

شما هم سوار ماشین نشو با خر وشتر برو اینور اونور

با خودم همیشه میگم ،مادرت که نفهمه چته از بقیه دیگه گله ای نیس...💔

میرم تنها زندگی میکنم😂😂😂😜

نه اشتباه شد از خونه میندازمش بیرون بره با زنش زندگی کنه خونه زندگیمو ول نمیکنم تازه مهریه ام رو هم میذارم اجراااا😂😂😂

البته شوهر من مرد خوبیه هیچ وقت اینکارو نمیکنه

تحصیل کن؛ این بزرگترین لطفی است که میتوانی در حق خود کنی...  خانم معلم... مامان امیر و ثنا
من نمیدونم شوهر ندارم  اما برای منم سواله مشکلش چیه ؟ حضرت محمد هم چنتا زن داشتن

حضرا محمد (ص) با اجازه همسرشون ازدواج میکردن و همسرانشون مثل ما کرم نداشتن و پیامبرم بینشون تبعیض نمیزاش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز