2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم تلاش و انگیزه هست.

شاسد یکی ضریبش زیاد باشه ولی چون انگیزه نداره سعی هم نکنه

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

مهم تلاش و انگیزه هست. شاسد یکی ضریبش زیاد باشه ولی چون انگیزه نداره سعی هم نکنه

نمیدونم چم شده حس میکنم قبولی تو رشته خووبب ضریب هوشی عالی میخاددد و من ندارم⁦:⁠'⁠(⁩چند روزیه این فکرا میاد سراغم و دیوونم کرده

اگر میخوای موفق بشی تو هر دوره ای از زندگیت بهانه هایی مثل ضریب هوشی و قیافه و هیکل بد و... رو دور ب ...

ی چند روزیه این فکرا اومده سراغم وگرنههه ذزسمو قبلش داشتم حوب میخوندمممم 

حتی مثلا درسهای مثل زیستمو انقد عالی میخونم میتونم حتی بااالا بزنم تو کنکور ولی  چند روزه این فکرا اومده سراغم میگم نکنه من خرفت باشم😂ضریب هوشیم نکنه پایین باشه تو کنکور این همه تلاشام بی نتیجه بمونههه و رتبه ایی ک میخوامو نیارممم 

ی چند روزیه این فکرا اومده سراغم وگرنههه ذزسمو قبلش داشتم حوب میخوندمممم  حتی مثلا درسهای مثل ...

این فکرای مضخرف رو بریز دور 

به قول معروف " یه احمق با برنامه یه نابغه بی برنامه رو شکست میده "

این فکرای مضخرف رو بریز دور  به قول معروف " یه احمق با برنامه یه نابغه بی برنامه رو شکست میده ...

شرایطی ک توش من درس میخونم کسی دیگ ایی بود صدبار عقب کشیده بوددد من با گوشی درس میخونم چون دانشجو امم دیگ خانوادم پولم نمیزسه خرج کتاب  کنممم تمام برنامه های گوشیمم پاکیدم فقط همین نی نی سایته اونم وابسته بهش نیستم هر از گاهی میام از پی دی اف هم درس مییخونم هم تست میزنممم 

هیچکسمم حمایتم نمیکنه ک فلان کلاسو برمو اینا همرو دارم خودم میخونم چیزیم نفهممم از فیلمای اموزشی استفاده کنممم 🙂

اصلا این طوری نیست. مهم تر از ضریب هوشی تلاش و پشتکاره.... 

این ک ارع کسی ک هوششم بالا اگ چیزی نخونه و تلاشی نکنه قطعا نتیجه نمیگیرههه ولی کسی میخوام بدونم برعکسشم هست ک کسی بوده با هوش معمولی و تلاش زیاد پزشکی یا رشتع های خوب قبول شده باشع و از پسش بر بیاد اخع دیدم همه نابغه بودن و مدارس عالی بودن

نه عین خر خوندن هستن کسایی ۲ ۳ ۴ سال میمونن انقدر میخونن ک قبول شن

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
این ک ارع کسی ک هوششم بالا اگ چیزی نخونه و تلاشی نکنه قطعا نتیجه نمیگیرههه ولی کسی میخوام بدونم برعک ...

آره عزیزم، من خیلیا رو میشناسم که ضریب هوشیشون متوسط بوده ولی پشتکار خوبی داشتن و بهتر از اونایی که ضریب هوشی بالا دارن نتیجه گرفتن.