2777
2789
شما ها نمیدونم شهرستانی هستین شایدم.اینقدر بیجنبه که تحمل ندارین تو سایتتون یه مرد باشه.

شهنرستانی بودن مگه چشه 

بابا بچه تهرون😂

شهرستانی بودن شرف داره ب بی حیایی

🌸🩷🪽A:S

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من عاشقه پاچه ست دخترا و زنهایی که شلوار کوتاه می پوشنو با چشماش میخوره بعد میبینه من دارم نگا ...

دقیقاااا اینجاش ک ی عیبی رو طرف میذارن ک ما نفهمیم خوششون اومده😂😂😂

طرفو نگا انگار خانواده نداره

نگاش انگار اومده شالی زار ک اینقد پاچه هاش بالاس

عه عه این بابا نداره ک بدون روسری اومده بیرون

با دوس پسرش اومده عشق و حال

😂😂😂

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
نه بابا من لالم باسرم حرفشو تایید کردم یه لبخند هم تحویلش دادم ازاون روز این شوهر میگه دیدی میگن جای ...

چ زن اشغالی بوده ک اینطوری گفته. اختلاف سنیتون با شوهرت چقده؟ 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
شوهراتون رو عقی م کنید بهتره 

عقیم فایده نداره. باید با چنگال چشماشونو دربیاری

دقیقاااا اینجاش ک ی عیبی رو طرف میذارن ک ما نفهمیم خوششون اومده😂😂😂 طرفو نگا انگار خانواده نداره ...

آره دقیقا هفته پیش پشت فرمان ۱۸۰ درجه کله اش با پاچه دختره تو پیاده رو چرخید جالبه اصلا حواسش به من نبود

یهو به خودش اومد

گفت سررررردشون... زدم تو دهنش گفتم نه سردش نیست ریخته بیرون تا امثال تو کیف کنید بیریخت

حالاجالبه من شلوار کوتاه بپوشم قیامت به پا میکنه میمون

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
آره دقیقا هفته پیش پشت فرمان ۱۸۰ درجه کله اش با پاچه دختره تو پیاده رو چرخید جالبه اصلا حواسش به من ...

خخخخخ 

اتفاقا شوهر من کاری نداره

لباس یا شلواری ک قشنگ باشه در حد عرف میگه بپوش

بار اخر گف هروقت تو خیابون ب کسی نگا کردم بزن تو دهنم 😂😂😂 چنبار پرسیدم، گف اره بزن هیچی نمیگم😂😂 تصمیم گرفتم عملیش کنم

خخخخخ  اتفاقا شوهر من کاری نداره لباس یا شلواری ک قشنگ باشه در حد عرف میگه بپوش بار اخر گ ...

من خودم پوستم خیلی روشنه گفتم منم ازاین شلوارا بپوشم لاکم بزنم صندلم می پوشم خوب هم خیلی زیباست هم تو خوشت میاد

احمق بیشعور پیش پسرم گفت تو فلان جای منو میخوری نفهم دیگه تصمیم گرفتم گیر ندم فوتیش پاچه داره بدبخت 😂🖐

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
من خودم پوستم خیلی روشنه گفتم منم ازاین شلوارا بپوشم لاکم بزنم صندلم می پوشم خوب هم خیلی زیباست هم ت ...

اونم میگه 

ولی من میپوشم😂😂😂

ولی وقتی میریم بیرون میبینه ک بقیه نگام میکنن هیچی نمیگه فقط حرص میخوره

حالا من اینقد دوس دارم طرفم غیرتی باشه

یبار هی داشتم عکس مانتو میدیدم بعد ی مانتوی کوتاه گفتم میخوام بدوزم شبیهشو

گف اگه عینه این میدوزه پارچه بخر قشنگه

بعد نیم ساعت گفتم مجردیام اینقد دوس داشتم طرفم غیرتی باشه

گف اون مانتو نیم ساعت پیشیه بود؟ اونو بیخود کردی بخای بدوزی نبینم اسمشو بیاری

گفتم خیلییییی غلط کردی میدوزم ببینم کی جلومو میگیره دفه اخرته😂😂 😂😂😂😂😂

اونم میگه  ولی من میپوشم😂😂😂 ولی وقتی میریم بیرون میبینه ک بقیه نگام میکنن هیچی نمیگه فقط ح ...

😂😂😂 غیرتی بودن یعنی نزاری آب تو دل زنت تکون بخوره

چه میشه کرد فعلا میخوام برم تو فاز بی تفاوتی

😂😂😂 غیرتی بودن یعنی نزاری آب تو دل زنت تکون بخوره چه میشه کرد فعلا میخوام برم تو فاز بی تفاوتی

میخام بیخیالش بشم من

ی مدت کاملااااا بیخیالش شدم. ینی هرجا نگا میکرد اصلن ب روی خودم نمیاوردم

همزمان خیلی ب خودم میرسیدم، ب خونه میرسیدم ب بچه، محبتم بهش می‌کردم خیلی 

دیدم مشکوک شده از سرکار میومد سریع گوشیمو میگرفت نگا میکرد

میگف چرا از خودت عکس گرفتی

چرا من نبودم ارایش کردی عکس گرفتی

فهمیدم شوهرم حساس نشدن رو ب دوست نداشتن تعبیر میکنه. فک میکرد سرم جای دیگه گرمه 😂

اینقد شورشو دراورد ک شروع کردم خشتکشو کشیدم سرش

بعد دیگه اروم شد😐😂

ولی میخام بازم انجام بدم

بیا مسابقه بذاریم، از امروز هیچوقت نگیم چرا نگا کردی یا رفتیم بیرون اگه نگا کرد اصلن سرد نشیم و تذکر ندیم، انگار اصلن ندیدیم

هرکی باخت باید بیاد اینجا 5تمن شارژ بده ب اونیکی😁😂

میخام بیخیالش بشم من ی مدت کاملااااا بیخیالش شدم. ینی هرجا نگا میکرد اصلن ب روی خودم نمیاوردم همزم ...

باشه حله 😂

باشه حله 😂

بخاطر 5تمن تمام تلاشمو میکنم ک وا ندم😂😂

اقا بجون بچم قسم میخوردم اگه حرکتی کردم 5تمن شارژ میفرستم برات

بگو واه واه بو گوز میاد از اون طرف و اوق بزن... بعد سمت دختره اشاره کن

واییی خداخیرت بده من امروزحالم بدبودولی حرفت خندوندم🥲😂😂😂

بی تومراهرروزماهی وهرشب سالی ست"شب چُنین،روزچُنان         اه چه مشکل حالیست...