2777
2789

فقط اومدم بگم ماشاالله

کی فهمیدین سه قلو هست 

طبیعی باردار شدی

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون عزیزم اره طبیعی شدم تو هفته 6 نشون داد ک سه تاس

خدا حفظشون کنه 

علایم تون خیلی شدید بود 

منم ای یو ای کردم دکتر گفت سانس چندقلویی هست 

از یه هفته بعدش حالت تهوع شدید دارم و ببخشید باد گلو 

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خدا حفظشون کنه  علایم تون خیلی شدید بود  منم ای یو ای کردم دکتر گفت سانس چندقلویی هست&nb ...

باد گلو زیاد دارم، ولی حالت تهوع خیلی نداشتم بیشتر رفلاکس و تلخی دهان داشتم الان بهترم تقریبا، 

خودت دوست داری اگه چند قلو باشه؟ 

خدا سه قلو های مثل دست گلت و برات نگه داره نه واقعا من کلا فقط برا یه بچه برنامه ریزی کردم 

اما حالم خیلی بده گفتم شاید به خاطر اینکه چندتاش گرفته اینجوری حالم بده

خدا سه قلو های مثل دست گلت و برات نگه داره نه واقعا من کلا فقط برا یه بچه برنامه ریزی کردم  ام ...

ممنون عزیزم، منم حقیقتش یه دونه میخاستم ولی خب حکمت خدا رو نمیدونم چیه حالا ک داده شکر

ممنون عزیزم، منم حقیقتش یه دونه میخاستم ولی خب حکمت خدا رو نمیدونم چیه حالا ک داده شکر

عزیز دلم الهی که صحیح و سالم بغل بگیریشون و خوش قدم و پر روزی باشن و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن