بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
ممنون عزیزم اره طبیعی شدم تو هفته 6 نشون داد ک سه تاس
خدا حفظشون کنه
علایم تون خیلی شدید بود
منم ای یو ای کردم دکتر گفت سانس چندقلویی هست
از یه هفته بعدش حالت تهوع شدید دارم و ببخشید باد گلو
بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم
خدا سه قلو های مثل دست گلت و برات نگه داره نه واقعا من کلا فقط برا یه بچه برنامه ریزی کردم
اما حالم خیلی بده گفتم شاید به خاطر اینکه چندتاش گرفته اینجوری حالم بده
ممنون عزیزم، منم حقیقتش یه دونه میخاستم ولی خب حکمت خدا رو نمیدونم چیه حالا ک داده شکر
عزیز دلم الهی که صحیح و سالم بغل بگیریشون و خوش قدم و پر روزی باشن و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن