چه جوری با وجود بچه ها میتونید خونه رو مرتب و تمیز نگه دارید؟ من از این ور اسباب بازی های پسرم رو جمع میکنم از اون ور میریزه. شوهرم از این بابت حسابی شاکیه. از چه سنی میشه به بچه ها یاد داد وسایل بازیشون رو جمع کنند؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم یه پسر بچه دارم همین جوری اینکه کاری به وسایلاش نداره تا من میرم جمعشون میکنم اون تازه میاد دوباره میریزه حد اقل تا دوسال باید تحمل کرد آخه درکی ندارن چه کاری باید انجام بدن چه کاری رونه
جمع میکنم دیگه.۴سالشه .سخت نگیر بذار بچه بازیشو کنه .دیگ اسباب بازی هم واسه بازی کردنه.من آخرشب یا دم غروب ک ببینم دیگ بازی نمیکنه جمع میکنم. خودشم گاهی میاد کمک
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
حالا بچه مندوسالش که بود تماااام لباساشومیریخت وسط حال.یکسره جمع میکردم باز میریخت.کل خونه اسباب بازی بود.حالا کمکم میکنه گااااهی.از حدود سه سالگی تقریبا نظم رو میفهمه