raaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1642 عنوان کبد چرب 80 بازدید | 5 پست خانوما چی برای کبد چرب خوبه گرید دو گیاهی منظورمه کسی داشته کبد چرب 1401/12/23 | 15:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس۱۲۳۴ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 6179 رژیم بگیر و پیاده روی وزن کم کن برا من پارسال گرید دو بود همین وارو کردم امروز سنو بودم گفت کبدت چرب نیس😊😊 حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).
raaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1642 رژیم بگیر و پیاده روی وزن کم کن برا من پارسال گرید دو بود همین وارو کردم امروز سنو بودم گفت کبدت چرب ... آخه میگم نباید غذای پخته خورد شما برا شام چی میخوردید شوهرم کبد چربه ولی نمیتوان نه شام نخوره
پرنسس۱۲۳۴ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 6179 آخه میگم نباید غذای پخته خورد شما برا شام چی میخوردید شوهرم کبد چربه ولی نمیتوان نه شام نخوره من همه چی میخوردم بگو زیاد پیاده روی کنه چیز خیلی چرب نخوره من وزن کم کرده بودم ۶ ۷ کیلو حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).
پرنسس۱۲۳۴ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 6179 قرص لیور گل یا سیور گل هم برا کبده چربه گیاهیه حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).
raaaaaaaz مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 1642 قرص لیور گل یا سیور گل هم برا کبده چربه گیاهیه آهان مرسی