2777
2789
عنوان

خیلی پررو هست

195 بازدید | 18 پست

خواهرزادم خیلی پرروعه 7 سالشه همش به مامانم و بابام و من پررویی میکنه دائما هم خونه ماعه

خونه تکونی کردیم اومده همه جارو بهم ریخته

اتاقمو میریزه کشوهامو لباسامو میپوشه موهامم قیچی میکنه چن وقت پیش مژه هامو قیچی کرد حالم بد میشه هیچیم نمیتونم بهش بگم چیکار میشه کرد بنظرتون

مامانشم عین خیالش نیس میگه بچس اذیتش نکنید بدتر حرص میخورم

من یه دختر نسبتا خوبی ام  🙋🏻‍♀️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سرش چندبار تشر بری مادرش میفهمه کنترل میکنه...زیاد اروم بودی سکوت نکن

برمیگردن به خودم عصبانی میشن که سر به سر بچه نذار 22 سالته

از گیساش بگیر آویزونش کن بچه نچسبو  دوتا هم باره مامانه پرروش کن

والا نمیشه میگن بچه شدی سر به سرش نذار نمیتونم بهشون بفهمونم که بابا این خیلی پرروعه اذیتمون میکنه 

برمیگردن به خودم عصبانی میشن که سر به سر بچه نذار 22 سالته

زیاد که خوب باشی این نتیجه میشه گاهی اوقات بدخلقی وبداخلاقی حریمت رو حفظ میکنه...من خودم خاله چندتا بچه هستم اگر اینجور نباشم سرم سوار میشن

خدایا میشه یه روزم من شاد باشم میشه صدامو بشنوی؟
بگو بچتون هار شده جمش نکنید خودم جمش میکنم ملت چقدر تومخین

😂اره والا میبینی شانس منو الان دقیقا همین لحظه نشسته تو اشپزخونه و با مامانم  دعوا میکنه

والا نمیشه میگن بچه شدی سر به سرش نذار نمیتونم بهشون بفهمونم که بابا این خیلی پرروعه اذیتمون میکنه&n ...

حرصم گرفته از چیزایی ک تعریف کردی 😐😐 دلم میخاد گیساشونو ببرم اخ اخ مامانشو بهم بدن فقط

بدم میاد از اینایی ک بچشونو اینقدر لوس و وقیح بار میارن

حرصم گرفته از چیزایی ک تعریف کردی 😐😐 دلم میخاد گیساشونو ببرم اخ اخ مامانشو بهم بدن فقط بدم میاد ا ...

ینی یه بچه ای تربیت کرده این خواهر من

هرررررررر چی میگه بااااید همون لحظه بشه اگه نشه دنیا رو خراب میکنه رو سرمون

دیشب ساعت 3 نصفه شب بود شبو خونمون بودن( باباش نظامیه گاها میمونن) یهو از خواب پاشد صدای گریشو میشنیدم من گفت دلم پفیلا میخواد خودشم پنیری بابام رف خرید بدیخت