2777
2789

ن فعلا 

برو زودتر بیا

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که امروز گفتم با ماشین اصلا بیرون نریم  اسنپ بگیرم عصر نوبت دکتر داره پسرم  یه عده وح ...

خیلی بده کاش ترقه و نارنجک جرم اعلام میشد ممکنه کسی حامله باشه کسی پیر و ناتوان کسی بچه باشه بخدا ما شب عید هم ترقه نمیگیریم این چه رسم بدیه

برو نگران نباش الان هیچ چی نیس از صب چهارشنبه سوری مگه میترسن  من منتظرم هوا تاریک بشه برم بیر ...

😂من دلش رو ندارم بچه کوچیک دارم با اون که ابدااا خودم هم میگم چیزی ندازن تو سرمون 

برو نگران نبا

ش الان هیچ چی نیس از صب چهارشنبه سوری مگه میترسن  من منتظرم هوا تاریک بشه برم بیر ...

من‌ پسرم چهار سالش بود 

رفتم چنان ترسید تووووبه کردم 

الان ۱۹سالشه نه خودمون رفتیم دیگه نه اجازه دادم پسرم بره 

من‌ پسرم چهار سالش بود  رفتم چنان ترسید تووووبه کردم  الان ۱۹سالشه نه خودمون رفتیم دیگه ...

خوب کاری کردی پسر دختر عموم با یه ترقه کوچیک پارسال کل صورتش سوخت

خیلی بده کاش ترقه و نارنجک جرم اعلام میشد ممکنه کسی حامله باشه کسی پیر و ناتوان کسی بچه باشه بخدا ما ...

زمان ما هفت تپه اتیش بود 

تمام محل جمع میشدن چه قدر خوب بود 

الان ترس داره فقط