2777
2789
عنوان

هکر

164 بازدید | 3 پست

سلام 

هکرا جدیدا از طریق هک ایتا ب گوشیا دسترسی پیدا میکنن و حسابها رو خالی میکنن. 

سراسریه لطفا مواظب باشید

از طریق تنظیمات ایتا و حریم خصوصی و امنیت نشست های فعال پیگیری کنید حساب دیگه ای هست ک ازش بی خبر باشین

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

عزیزم شما چرا انقدر ساده اید باید رمز عبور بزنید تا کسی نتونه وارد حسابتون شه شما تا شماره و کد ورود به حساب ندید کسی

نمیتونه وارد حسابتون بشه...

مقصر خودتونید من 4 سال ایتا دارم 1 بارم هک نشدم لطفا 

در مورد هک تحقیق کنید متشکرم 

و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.

گوشی استاد اجیم هک کردن برا مخاطبینش ی لینک فرستادن  بعضیا وارد لینک شدن مشخصات وارد کردن حساب یکیش خالی کردن

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شما چرا انقدر ساده اید باید رمز عبور بزنید تا کسی نتونه وارد حسابتون شه شما تا شماره و کد ورود ...

عزیزم تحقیق کردم اینو میدونم باید کدو بدم و راهی هست ک بدون کد وارد شد لطفا ایقد جبهه نگیرید