2777
2789
عنوان

کیست مویی

2209 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من باردارم ۱۵ هفته امه امروز رفتم عطاری مرهم سیاه خریدم مث پماده گفت ۴ ۵ روز بزار رو کیست مویی میخواستم بدونم با توجه به اینکه باردارم پماد سیاه برام ضرری چیزی نداشته باشه؟؟؟

کلافه شدم از دردش و نمیتونمم جراحیش کنم تا بعد زایمان خیلی درد میکشم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاری نداره آرد و زردچوبه قاطی کن مثلا یه قاشق آرد دو قاشق زرد چوبه و آب که خمیر شه و بذار رو زخمت و پانسمان کن یه هفته اینکارا کنی در اومده دیه نیاز به جراحی نداره برای مامانم همین کارو کردیم نوبت عمل زد خودمون آرد و زردچوبه گذاشتیم وقتی رفتیم بیمارستان گفت این خودش در اومده🤭

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️
کجا در اومده؟ دنبالچه؟ کیست مویی اگه عود کنه فقط با عمل خوب میشه. تازه اونم ممکنه باز برگرده

اره رو دنبالچه من یبار که مجرد بودم عمل کردم باز زیر عملم کیست مویی هست دقیقا زیر اونجایی که عمل کردم 

کاری نداره آرد و زردچوبه قاطی کن مثلا یه قاشق آرد دو قاشق زرد چوبه و آب که خمیر شه و بذار رو زخمت و ...

اخه مرهم سیاه رو چه کنم میخواستم ببینم چون باردارم برام ضرر نداره که

اخه مرهم سیاه رو چه کنم میخواستم ببینم چون باردارم برام ضرر نداره که

مرهم سیا رو نمیدونم ولی زردچوبه و آرد هیچ مشکلی نداره 

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️
مرهم سیاه رو تو همین نی نی سایت خوندم رفتم گرفتم🫣🥺

نه اصل درست نیست. باید حتمن دکتر جراح ببینه. شاید اصلن نیاز به عمل نباشه. بخیه ت باز بود؟ اگه آره که چندسال پیش عمل کردی؟ اگه نزدیکه احتمالن بشکافه زخمتو.

آرد خام و زردچوبه رو قاطی کنم و آب بریزم خمیر شه؟؟فقط همین؟؟؟

آره یه هفته بذار رو کیست مویی و پانسمان کن که نیفته خودش مث جوش در میاد خمیرت خیلی خشک نباشه مرطوب باشه 

کاری نداره آرد و زردچوبه قاطی کن مثلا یه قاشق آرد دو قاشق زرد چوبه و آب که خمیر شه و بذار رو زخمت و ...

یعنی مو خارج شد از کیست مادرتون ؟!!!! 

چرک فقط خارج میشه آخه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من کیست مویی داشتم که واقعا دیوانم کرده بود خداروشکر توسط یه دکتر طب سنتی خوب بنام دکتر کاظمی براحتی درمان شدم خدا خیرش بده شمارشو براتون میگذارم حتما برای درمان به ایشون مراجعه کنید

ایشون ویزیت آنلاین هم انجام میده

09367461816

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز