2777
2789
عنوان

ی سوال

62 بازدید | 5 پست

دوست پسرم بلاک کردم بعدشم حرف زدیم تموم شد رفت یعد این با ی دختر دیگه رفته بیرون بهش گفته شیوا (اسمم شیواس) گفته شیوا میشناسی چون با دختره رفیق مشترک داشتم گفته اره بعد به دختره تو قرار اول گفته اره شیوا ۲ سال عاشق منه محل سگ بهش نمیدم جالب اینجاست کشیده روش من فقط ۱ ساله باهاشم😐 واقعا فازش درک نمیکنم چرا اینو گفته باعث افتخارشه الان؟ عصبیم کرده انقدر  ازاونورم پاچه خواریم میکرد یهو کلا سرد شد انگار پشتم بد گفتن حالا با اینا کاری ندارم از نظز شما و تجربه هات ن چرا باید این به ی دختر دیگه بگه؟ که به دختره بگه خیلی خفنه همه دنبالشن؟ یا جی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره پسرا از این بلوفا زیاد میزنن. یکی از هم کلاسیای دانشگامم بهم پیام میداد گاهی تعریف میکرد که کسایی عاشقش بودن، اینقد خودشیفته بود مستقیم به من گفت نکنه تو هم عاشقی بهم پیام میدی🤣 گفتم احمق تو به من پیام میدی من فقط گاهی جوابتو میدم، خلاصه دیگه بلاکش کردم ولی مطمئنم منم رفتم تو لیست عاشقاش🤣🤣🤣