2777
2789
عنوان

بیایید نصیحت بعدی😝😂

53 بازدید | 4 پست

اگه به پسر فامیل علاقه مند شدید حتی از طرز رفتار تون نذارید بفهمه چون براتون قیافه میگیره و دیگه اون آدم سابق نمیشه اگه رد کنه هم همیشه جلو چشمتونه و خودتون اذیت میشید 

نصیحتم چطور بود😂

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ی سوال میگما مادرشوهرم گفت شب بریم خونه اقام شوهر جمع باشیم ، منم علی رقم میلم گفتم باشه اخه چقدر من خرم 😭کلن همین فامیلاشون که میریم خیلی اهل کلاس گذاشتنو تیکه انداختنن منم اصلا بلد نیستم جواب بدم حالا چیکار کنم 😭😭😭😭😭

کو ؟!  کجاست !؟

حالا ی سوال میگما مادرشوهرم گفت شب بریم خونه اقام شوهر جمع باشیم ، منم علی رقم میلم گفتم باشه اخه چق ...

خب تو هم برو از جمع شون دوری نکن خیلی با متانت و سنگین باش که نتونن بهت تیکه بندازن اگه حرفی هم زدن محترمانه جواب بده تا شخصیتت نیاد پایین خیلی هم تو بحث هاشون وارد نشو 

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻