اگه میتونین راهنمایی کنین.
من به یک دختر خانم که تو دانشگاه همکلاسی بودیم علاقه مند بودم و هستم. ۵ ماه باهم در ارتباط بودیم و هراز گاهی بهشون آهنگ و پست میفرستادم. ایشون هم هراز گاهی میفرستاد. ایشون کرد هستن و من ترک
خیلی به هم احترام قائلیم. من عکسشون رو نقاشی کردم و با یه شاخه گل بیرون دانشگاه قرار گذاشتیم و دادم بهشون.
خیلی تشکر کردن تو تلگرام اما...
از اون موقع به بعد یکم سرد شدن، الانم یک هفته قبل واسه عیدشون هم از چهرشون نقاشی کشیده بودم و یه کادو واسشون خریده بودم که پیام دادم که یه جایی اینا رو بهشون بدم. اما ایشون قبول نکردن و اصرار کردن دلیل این کارا چیه.
منم میخواستم موقع دادن کادو بهشون بگم. اما به خاطر اصرار زیادشون گفتم که خاطرشون واسم عزیزه.
اونا گفتن که ارتباط رو در حد همکلاسی نگه داریم.
از اون به بعدش هم دیگه دانشگاه تعطیل شده ندیدمشون.
تو اینستا پست میفرستم میبینم که دیر سین میکنن یا اصلا نگاه نمیکنن.
من نه آدم بدی هستم، سیگاری نیستم، سنگین میرم سنگین میام، قاطی هر جمعی نمیشم، میدونن که تک فرزندم. رشته ام هم خوبه.🤔 و اینکه از لحاظ فیزیک خوبم و مشکلی ندارم.
شغل دارم اما ایشون نمیدونه. و خیلی چیزای دیگه. و اینکه از صمیم قلبم دوسشون دارم.
میخوام ببینم چرا باید یه دختر بعد از فهمیدن اینکه پسری بهش علاقه داره باهاش سرد میشه؟
جزوه میفرستم واسشون بازم؛ اونا هم تشکر میکنن.
من ایشون رو واسه زندگیم میخوام.
از خود مرسی نیستم اما میبینم که پسری مثل خودم زیاد نیست. چرا به علاقه من ارزش ندادن؟ از اینستا هم ریمو کردن، این رفتار شایسته من نبود. من نه خط قرمز رو رد کردم نه جسارتی کردم. من با کادو گرفتن میخواستم منظورمو برسونم.
فکر و ذکرم ایشونه. چرا دخترها بعد فهمیدن این موضوع که کسی بهشون علاقه منده بهش ارزش نمیدن؟ چرا جوری رفتار میکنن آدم احساس عذاب وجدان و گناه میکنه؟!
البته بعدش با خودم میگم من که کار بدی نکردم.
بعد فارغ التحصیلیم با خانواده میرم خواستگاریشون.