2777
2789
عنوان

اتفاق دیروز

506 بازدید | 28 پست

دیروز سوار اتوبوس از نسیم شهر ( اطراف تهران) به آزادی شدم 

از محل کارم 

جلوی اتوبوس جا نبود و جلوی اتوبوس اقایون و خانمها قاطی نشسته بودن و من رفتم عقب اتوبوس همراه من یه خانم و دوتا دخترش هم سوار شدن

ردیف دوم بعد از در عقب نشستم یکی از دخترهای اون خانم هم کنارم نشست پشت من یه اقا پسری بود همون اول که نشستم یه احساس بدی داشتم 

همش میگفتم خوبه برم جلو وایستم ولی تنبلی کردم و خسته هم بودم 

ناگهان احساس کردم یه دستی خورد به پهلوم جیغ زدم بیشعور دستت رو چرا اوردی جلو ؟ 

اون پسره هم گفت من دستمو نیاوردم و ... در حالی که من هم حس کردم هم دیدم دستش رو با جیغ من کشید عقب 

بقیه هم فقط یه نگاه شماتت بار کردن بهش 

پا شدم اومدم جلو ... 

موقع خروج به راننده گفتم موضوع رو گفت اگه زودتر میگفتی همونجا پرتش میکردم بیرون 

ای کاش میگفتم خیلی ناراحتم 

و تا همین الان یادش میفتم گریم میگیره  

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

از این بیشعورها زیاد پیدا میشه خودتو سرزنش نکن تقصیر تو نبوده😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بیشعور خر،من نمی‌فهمم اینا که اینقدر مریضن چرا منقرض نمیشن😑😑

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمی‌دونم چرا اتفاقی که افتاده و تمام شده رو بزرگ میکنید همه جا آدم مریض هست باید بشینی چند روز بهش فکر کنی؟

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بیشعور خر،من نمی‌فهمم اینا که اینقدر مریضن چرا منقرض نمیشن😑😑

خیلی ناراحتم رسیدم خونه رفتم حموم انقدر اون قسمت از بدنم رو شستم خیلی حس بدی داشتم 

اخه من چادر سرم بود و حتی دره ای ارایش نداشتم 

اونا مریضن و دنبال فرصت هستند از یکی سواستفاده کنن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نمی‌دونم چرا اتفاقی که افتاده و تمام شده رو بزرگ میکنید همه جا آدم مریض هست باید بشینی چند روز بهش ف ...

درست میگی ولی من ناراحتم خب ... شاید چون امروز پریود هم شدم تغییرات هورمونی هم دلیل ناراحتی بیش از حدم باشه

خیلی ناراحتم رسیدم خونه رفتم حموم انقدر اون قسمت از بدنم رو شستم خیلی حس بدی داشتم 

منم مور مور شدم اینجور وقتا آدم انگار لال میشه از آبرو هم می ترسه وگرنه باید نصفش کنی تا نتونه از این غلطا کنه

جان مادر تو آمدی تا هر لحظه بهانه ای برای خندیدن داشته باشم،پسر قششنگم،مواظب خودت باش جان مادر(کسی ‌سوال‌ می‌کند به خاطر چه زنده‌ ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم)
اخه من چادر سرم بود و حتی دره ای ارایش نداشتم 

ادم هرزه براش مهم نیس عزیزم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
منم مور مور شدم اینجور وقتا آدم انگار لال میشه از آبرو هم می ترسه وگرنه باید نصفش کنی تا نتونه از ای ...

همسرم گفت اگه به راننده میگفتی و پرتش میکرد بیرون درس عبرت میشد براش ...تمام تنم میلرزید دستام میلرزید همونوموقع همسرم پیام داد بچه ها سر کلاس پانتومیم بازی کردن( همسرم معلمه) برای اینکه یه وقت ناراحت نشه و حواسش از کلاسش پرت نشه بهش هیچی نگفتم 

برای من بارها پیش اومده طرف خراب کردم ولی موضوع همونجا گذاشتم اومدم خونه والا طرف مریض روانیه بدون فکر یه کاری میکنه من چرا باید اعصابم خراب کنم؟ شماهم به خاطر سلامت روان خودت سعی کن فراموش کنی

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎