2777
2789
عنوان

مامانم رفت🥺

605 بازدید | 9 پست

مامانم اینا شهر دیگن دوروز پیش اومد خونمون دیدنم برام کلی خرید کرد بعد رفت چون منم هواشو خیلی دارم میاد اینجا بااینکه پولدار نیست دست خالی نمیاد ...الان دلم گرفته🥺من اصلا ادم وابسته ای نیستم اماانگار هرچی سنم میره بالا این حسم خودشو نشون میده نکه بشینم گریه کنم اما خی حس بدیه 

❌شاید باورتون نشه من تو مجردی اصلا نمیساختم باهاش😑دعوا های چرتو پرت میگرفتیم نه جدی ...اما افتضاح بودیم براهم میمردیما اما چون اون تک دختر خاندانش بودو منم قد 😂هممممیشه دعوا داشتیم من میگفتم ازدواج کنم راحت بشم اونم به زور میخواست شوهرم بده ...اماالان انگار همه چی فرق کرد ...چقد همو الکی اذییت کردیم انقد پشیمونم اونم میگه پشیمونم..

دخترا گول این چیزارو نخورید دوری حسای واقعی رو نشون میده کاش حدااقل من اون زمان سکوت میکردم نه ک دهن به دهن بیام و بی احترامی کنم ولی الان چند ساله داریم براهم جبران میکنیم 

من از اولش رو حرف پدر مادرم حرف نزدم و بچه ی آرومشون من بودم 

لااقل از این یه نطر از خودم راضیم 

خدا مادرت و حفط کنه خواهرم و مادرم مثل شما و مادرتونن😍

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای گریم گرفته😭😭😭😭

تو چقدر منی اخه😭

من خودم یه شهر دیگ ام دورم از مامان بابام داداشم پیشمه اما برای هیچکس قد مامانم دلتنگ نمیشم با اینک دوران مجردی و تایمایی ک بیکار تو خونه بودم همش بحث داشتیم باهم همش به همه چی گیر میداد قوز نکن درس بخون خوره نکش فلان بیسان الان دلم ام میزنه برای گیر دادناش فقط میخوام بمیرم

من گاهی صبحااا ک بیدار میشم حس میکنم مامانم صدام میزنه صداشو میشنوم و بیدار میشم از بس تو فکرشم

الان تاپبکتو دیدم دلم گرفت

منم مامانمو میخوام😭😓

من از اولش رو حرف پدر مادرم حرف نزدم و بچه ی آرومشون من بودم  لااقل از این یه نطر از خودم راضی ...

😍خونواده ما متاسفانه رعایت نمیکردن همش دعوای الکی منم اونجا بزرگ شدم الان اعصابم ضعیفه دعوا میبینم دستام و پاهام میلرزه جوری ک نمیتونم وایسم ادمای بدی نبودنا یه چیزایی رو بلد نبودن مشکلشونم انقد بیخود بود ...الان میگم هرگز جلوی بچم دعوا نمیگیرم ک روش باز بشه و اعصابش ضعیف

وای گریم گرفته😭😭😭😭 تو چقدر منی اخه😭 من خودم یه شهر دیگ ام دورم از مامان بابام داداشم پیشمه ام ...

عزیزم غصه نخور تو خودت الان خانوم یه خونه ای سعی کن بهترین مادرباشی برای بچت 

خوبه سلام داره😂خبرشو ندارم جدیدا رفتن ترکیه یه هفتس

دیشب یه تاپیک پر بازدید داشتیم برا میترا سمنو پختن 🤣🤣🤣

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼