2777
2789
عنوان

زن دوم😭

1591 بازدید | 33 پست

سلام☹️

خیلی پیچیدست وخیلی سخت😞

نمیدونم😞

زن دوم شدنِ آقایی که همسر اولش ازش باردار نمیشه دکترو درمونم کردن نشده

این خانوم تنهاست هیچکس رو نداره و چون از بچگیش تو آلمان بزرگ شده والان ایرانه تنهاست پدرش مرده مادرو برادری کسی که پشتش باشه نداره خودشم طوری بزرگ شده که ازپس کوچیکترین کاراشم برنمیاد خرید کردنو هرکاری حتا تا عابربانک کارانجام دادن

هیچی هیچی

الان این آقا بخاطر اینکه بالاسرش باشه والبته نظر خود اون خانوم همینه که بهش گفته تو حق داری بچه داشته باشی ولی بالای سر منم باش چون هیچکس رو ندارم پس طلاق گرفتنشون امکان نداره

ایننم بگم اون خانوم ۹ سال بزرگتراز آقاست و دیگه زمان یائسه شدنشه

آقا متولد ۶۳ هستن خانوم ۵۴ هستن

الان این آقا میخاد ازدواج مجدد کنه

اون زن اول بیچارست زن دوم هم بیچارست😭

برای خانوم دومی خیلی سختهههههههه هم خودشو مقصر میدونه که وارد این زندگی شده هم وقتی این آقا میخاد بره خونه پیش زن اولش این دق میکنه فقط

آقا و زن دوم همدیگرو دوس دارن و آقا زمانی که آشنا شد روز اول بخاطراینکه ازدستش نده نگفت متاهله روز دوم بعدا گفت

آقا و زن اول چندین ساله هیچگونه رابطه جنسی باهم ندارن

حالا این شرایط خیلی سخته خیلییییییییی😭😭😭😭😭😭

اصلن وارد شدن تو این وضعیت درسته؟

و اینکه زن دوم قبلن جدا شده و یه بچه داره که پیش همسر سابقش زندگی میکنه

باتوجه به شرایط الانه ازدواج و اینها اینم میخاد سایه یه مرد بالاسرش باشه خانوم متولد ۶۶ هست ولی ازین داره دق میکنه که نکنه زندگی بهتر نشه که هیچ بدتربشه

لدفن راهنمایی کنید

از کجامیتونم مشاوره قبل از ازدواج بگیرم با روانشناسای ماهر

😭😭😭

هله دان دان دان😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن دوم این احساسو نمیکنه که فقط بخاطر بچه میخانش؟

به چشم دستگاه جوجه کشی بهش نگاه نمیشه؟

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

حتما از چاله درمیاد میافته تو چاه، اگه احساس رو خودش برای چندثانیه، کنار بزاره و با عقل تصمیم بگیره جواب رو می فهمه، ........مگر آدم منطقی باشه و این رو درک کنه اون هست که داره وارد زندگی یه خانوم دیگه میشه ،حالا هر مشکلی اون خانوم داره ، برای خودش اون زندگی رو صاحب اصلیش خودش میدونه، و اون هست که داره پا وسط زندگی یک زن احساسی میزاره که از روی ناچاری اجازه ی ازدواج مجدد به شوهرش داده، پس اگه با عقل  و علم به این‌ موضوع بره جلو شاید از ازدواج با این مرد ضربه خیلی سختی نخوره