غضنفرم مدیر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17679 عنوان لیزر درد داره?وقت گرفتم میترسم برم | مشاهده متن کامل بحث + 12117 بازدید | 52 پست دستگاشم الکساندر تیتانیوم دی اکسید کربن... همچین اسمیه.استرس دارم خیلیییی 1401/12/23 | 10:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
deniiiz1404 عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 3088 ممنون.دقعه اولمه میخوام برم واسه همین ترس وجودمو گرفته نترس به بی مویی فکر کن😄
liliiis عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 75 کمی درد داره اما نه درحدیکه قابل تحمل نباشه. دردش از اپیلاسیون و بند انداختن بدتر نیست.فقط بیکینی دردش جوریه که یکم اذیت میکنه آدم رو. بقیه جاها درحدی نیست که بشه واقعا بهش گفت درد جز عشق، جهان نکته ارزنده ندارد
غضنفرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17679 من دو جلسه رفتم بیشتر از نصفشون ریخته میگن پوست ۳درجه روشنتر میشه درست میگن?
shinesun عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 2312 خودش میگه بدون درده.اما اوناییکه رفتن لیزر میگن دردش وحشتناکه کمی درد داره بستگی ب رنگ پوستت داره تیره دردش زیاده ولی اگه کرک داری نرو بیشتر میشه من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
deniiiz1404 عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 3088 میگن چوست ۳درجه روشنتر میشه درست میگن? والا یکم فرق داره ولی من قراره واسه زیربغل همونجا لیزر روشن کننده بزنهاون کامل سفید میکنه
khastham عضویت: 1401/04/08 تعداد پست: 2762 مثل اصلاح صورته دردش?یا بیشتره نه گلم درد نداره من رفتم فقط بیکینی درد داشت درجش رو کم کردنترس
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11787 درد داره ولی نه وحشتناک من بدون پماد بی حسی انجام دادم ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️
غضنفرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17679 دردش بعضی جاها فق هست اونم یکم خودتو لوس نکن فکر بعدش باش که بدنت بدون مو میشه اره واقعا بعدش دیگه راحت میشم
غضنفرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17679 درد داره ولی نه وحشتناک من بدون پماد بی حسی انجام دادم خب پماد چرا نزدن
آی_دونت_نووووو عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 654 مثل اصلاح صورته دردش?یا بیشتره کمتررر🤍 ﮼مهربانباشیـم،اِنسانهازودمیمیرند🍀
غضنفرم مدیر استارتر عضویت: 1398/12/03 تعداد پست: 17679 نه گلم درد نداره من رفتم فقط بیکینی درد داشت درجش رو کم کردنترس درجشو کم کنه تاثیرشم کمتر میشه درسته?
mahsa204204 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 11787 ببین بعدش انقد کیف میده بهتاین بزرگ ترین لطفیه ک ادما به خودشون میکنن بخدا ⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜ ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️