2777
2789

من ۱۷سال میگرن دارم 

سردردهای شدیددددد با حالت تهوع و چشم درد و ضعف و سرگیجه 

یهو یک هفته ۱۰ روز بطور مداوم درد میگیره با مسکن هم خوب نمیشه 

انقد باید مدارا کنم تا خودش خوب بشه

خدایا شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سردرد ضربان داره؛مثل سردردای عادی با خوابیدن و مسکن و اینا خوب نمیشه  ممکنه با حالت تهوع و حسا ...

چشم دردهم داره؟؟

من بیشترموقع هاسردرددارم ویا یه طرف صورتم رودرگیرمیکنه که شامل چشمم میشه. یا دوطرف شقیقه هام

شدیددردمیگیره وحالت تهوع هم دارم.

منم تازگیا متوحه شدم دارم یعنی دکتر گفت

حدود یک هفته سردرد شدید که کوبش داشت به صورت ریز و مداوم

نمیتونستم بخوابم دکتر گفت میگرن داری

با آمپول حل شد

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
من ۱۷سال میگرن دارم  سردردهای شدیددددد با حالت تهوع و چشم درد و ضعف و سرگیجه  یهو یک هفت ...

وای منم همینم.من وقتی دردش شروع میشه نمیتونم هیچ کاری انجام بدم وخیلی از کارام میمونه. و فقط بایدیه گوشه باشم. خوابمم نمیبره وبدترمیشه

برای من آره  احتمالش هست میگرن باشه  با سیتی اسکن دقیق مشخص میشه

دکترچی باید برم؟؟. عمومی که رفتم فقط برام قرص مسکن نوشت وسریع میگن برو.اصلا خوب رسیدگی نمیکنن

بهش بگم سی تی اسکن برام بنویسه؟؟

دکترچی باید برم؟؟. عمومی که رفتم فقط برام قرص مسکن نوشت وسریع میگن برو.اصلا خوب رسیدگی نمیکنن بهش ب ...

همونم وارد باشه بدون سی تی میفهمه

هیچ پدر و مادری مقدس نیستن⛔یاد بگیریم ازشون بت نسازیم، یاد بگیریم خودمون قوی باشیم و ازشون کمک نخوایم.اگر مخالفتی با امضام‌ دارید لطفا ریپلی 
دکترچی باید برم؟؟. عمومی که رفتم فقط برام قرص مسکن نوشت وسریع میگن برو.اصلا خوب رسیدگی نمیکنن بهش ب ...

برو مغز و اعصاب.اما هیچ دارویی فایده نداره ب من ک هیچی جواب نداد

چشم دردهم داره؟؟ من بیشترموقع هاسردرددارم ویا یه طرف صورتم رودرگیرمیکنه که شامل چشمم میشه. یا دوطرف ...

میگرن منم دارم یعنی همه دردهایی تا حالا تجربه کردم حتی شکستگی استخوان یه طرف این کوفتی هم یه طرف من تو هیچ دردی جیک نمیزنم اما این لا مصب علل الخصوص اگه با تهوع باشه دادم در میاره

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی