2777
2789

فقط ۷۰۰تو کارت شوهرم مونده ۱تومن هم خودم دارم ولی اون خبر نداره

۵۰۰هم مال یه بنده خدایی تا ۷م عید دستمه که میتونم رو اون حساب کنم و ۷م بهش بدمش

خوب حالا مسله اینجاست که پسرم لباس بیرۉنی نگرفتم براش خودم شلوار بیرونی نگرفتم،پارچه ای میخوام بگیرم،همسرمم کفش داره یه یکی دوتا لباس بیرونی ولی شلوار نو نداره وسایل عید هم نخریدی میوه و آجیل فقط شکلات و کاکاءو رو گرفتم حالا بیاین یه برنامه بریزید ببینم با این پول کدوم یکی رو راه بندازم،🤐😵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم فقط برای بچت لباس بخر، خرید آجیل رو کلا بی خیال شو یه کیلو شیرینی خشک بگیر بقیشم بزار برای خورد و خوراک رومزمره

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری

اول بچرخ قیمتها دستت بیاد. برو جاهایی که مناسب تر میدن. 

اگه تهرانی نمایشگاه بهاره زدن،  برو.  بازم اگه تهرانی برو بازار حرم حضرت عبدالعظیم. 

مااجیل خواستیم بخریم،  تونمایشگاه گرونتر بود.  تره بار مناسب میدن. اجیل که به مهمون نمیدیم. برای خودمون. 😁

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من هیچ وقت دم عید لباس نمیخرم اصلا واجب نمیدونم 

هرچی داریم مرتب میکنم همونا و میپوشیم

البته ما اکثرا عید میریم باغ جای خاصی هم نمیریم که لباس نو بخوایم 

بعد اینکه اگر مهمون میاد برات همون میوه شیرینی بخر ...

والا آجیل هم  واجب نیست 

2790
2778
2791
2779
2792