2777
2789
عنوان

ترکیب رنگ

508 بازدید | 12 پست

سلام خانمها من امروز میخوام خودم موهام و رنگ بزارم این ترکیب و میخوام استفاده کنم خوبه به نطرتون ؟کسی تجربه ای داره ؟زیتونی ۱۰به اضافه دودی ۱۰ به اضافه واریاسیون دودی و سبز و نقره ای 

لطفا جواب بدید چون الان میخوام برم بیرون رنگ‌مو بخرم

دوست جونیا...خواهریا 🥰🥰

میشه اخرین تاپیک من گزارش بزنین...🙏🏻🙏🏻

یه دنیا سپاس🍒💋💋

گروه ایتا داریم ۲ ساله نتایج بالا....اگ میخواهید به وزن دلخواهتون برسید و مانکن بشید (رایگان)کالری شماری و ورزش چت و تعامل..    https://eitaa.com/joinchat/2451898729C0369ec4b70

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روی موی دکلره شده تا پایه های ۸ و ۹بزنی خوبه ،ولی رو طبیعی احتمالا تناژ نارنجی بگیره ،اگه موهام مشکیه ۷دودی  و ۸ زیتونی  بزن با یه بند انگشت رنگ بنفش و یه بند انگشت واریاسیون نقره ای و اکسیدان ۶ یا ۹ برای درخشان شدنش ، ترکیب سه تا واریاسیون رنگ رو خراب و تیره میکنه ، واریاسیون رو یکی دوبار بشوری پاک میشه رنگ بنفش برا گرفتن قرمزی مو بهتره گلم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
یه ارایشگر تو سایت هست اما حالا جواب نمی ده گفته هر وقت بتونم..منم براش پیام دادم..می خوای تو هم خال ...

آخه عزیزم فردا وقت بوتاکس دارم میگن بعد بوتاکس نباید رنگ‌کنی گفتم امروز رنگ‌کنم فردا برم بوتاکس

ممنون عزیزم پس دهش و‌نگیرم نه؟ فقط هم یه واریاسیون بزنم؟

اره واریاسیون تو دو بار شستن میره عزیزم، رنگ مو ۷ و ۸ به بالا باید روی دکلره باشن رو مشکی نارنجی میشن 

آخه عزیزم فردا وقت بوتاکس دارم میگن بعد بوتاکس نباید رنگ‌کنی گفتم امروز رنگ‌کنم فردا برم بوتاکس

بسلامتی عزیزم تا عید ورمش میخوابه ؟خواهرم اولای اسفند خواست انجام بده دکترش گفت ورمش نمیره و حدودا چهار هفته طول میکشه

بسلامتی عزیزم تا عید ورمش میخوابه ؟خواهرم اولای اسفند خواست انجام بده دکترش گفت ورمش نمیره و حدودا چ ...

نه من قسمت پیشونی و خط اخمم و میخوام انجام بدم نه پارسال هم انجام دادم ورمی نداشت