2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

مطمعنی سرطانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
پاژه سینه

پاژه چیه؟؟؟؟؟؟ ايشالله خوب میشی معلومه باید درمان کنی شاید عمرت از ما بیشتر بود چ ربطی داره خیلیا سرطان میگیرن و خوب میشن 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
پاژه چیه؟؟؟؟؟؟ ايشالله خوب میشی معلومه باید درمان کنی شاید عمرت از ما بیشتر بود چ ربطی داره خیلیا سر ...

به سرطان هاله سینه میگن پاژه سینه فقط نوک سینه و هاله سرطانیه تا جایی که به من گفتن

درمان کن خوب که شدی فرصت بیشتری داری لذت ببری از زندگیت

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه