2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بستگی به  زنش داره.زیادم فرقی با پست پیش تاز نداره.من بسته ده کیلویی شد صد و خورده ای.

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

من چند بار اخری که با پست پیش تاز بسته برام فرستادن  کنارشو پاره کرده بودن جای خاک بود یه بار انگار پا گذاشتن.خیلی مدتش طولانی شد یه هفته با پیش تاز.هر چی زنگ‌زدم اداره پست هیچکی جواب نداد

ما اشک هایی هستیم که بند نمی آید ما بغض هایی هستیم هزار ساله.ما سیاه پوشان همیشگی هستیم ما غم های متحرکی هستیم و زنده هایی بی جان اما...ما تمام نمیشویم. به نام حقیقت

نه بستگی به  زنش داره.زیادم فرقی با پست پیش تاز نداره.من بسته ده کیلویی شد صد و خورده ای.

براامسال بوده میگن امسال خیلی گرون شده اگه جوریکه شمامیگیدباش خوبه اخه من پرسیدم گفتن ۲۰۰ یا۳۰۰

براامسال بوده میگن امسال خیلی گرون شده اگه جوریکه شمامیگیدباش خوبه اخه من پرسیدم گفتن ۲۰۰ یا۳۰۰

گفتم‌بستگی به وزنش داره .من دایم با تیپاکس بسته پست میکنم همین بسته ده کیلیویی مال چند وقت پیشه.