دریاbikaran مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 5072 عنوان کار در کنار زمان دانشجویی 112 بازدید | 5 پست سلام وقتتون بخیر بچه ها ی سوالی داشتم اینجا دانشجو داریم ک هم داره درسشو میخونه هم در کنارش سرکار میرهاگه بله میشه بگید در زمان دانشجویی سر چ کاری میرین ک بعد به هر دو تا میرسید ؟ یعنی هم دانشگاه و هم کار کارتون چیه و چطور تایم ها رو هماهنگ میکنید ممنون میشم بگید چون منم دانشجوام جویای کار هستم 1401/12/23 | 03:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میجااان عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 654 سلام عزیزممن الان دانشجو نیستم ولی زمان دانشجوییم زبان تدریس میکردمچون قبل از اینکه دیپلمم رو بگیرم آیلتس گرفتم و از همون موقع شروع کردم به تدریس همکمک خرجم بود و هم علاقم با احترام به همه، بنده مسلمان نیستم❤️ وگن 🥗🌱 کیشوند 🏝 یه پسر 🐶 خوشگل دارم به اسم Millow که جاااانه منه ❤️
ناناسین عضویت: 1399/08/19 تعداد پست: 814 من برای کتاب و شهریه باید کار میکردموقت درس زیاد نداشتممعدل لیسانسم ۱۵/۲۷شدولی خب خیلی کار کردم و حرفه ای شدمدو سال بعدم ازمون بانک دادم استخدام شدمکار کن خیلی خوبه از معدل مهم تره
leilijon01 عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3035 من حسابداری میخونم و مربیم خب مربی تایمش روزی دوساعته اما وقت برا درس خوندن کم میارم آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️🔥
000fati000 عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 1202 من برای کتاب و شهریه باید کار میکردم وقت درس زیاد نداشتم معدل لیسانسم ۱۵/۲۷شد ولی خب خیلی کار کرد ... برای آزمون بانک هر رشته ای باشی مهم نیست؟ یا فقط یه سری رشته های خاص میشه؟