2789
عنوان

مادرشوهر

252 بازدید | 20 پست

خیلی ازحرفش ناراحت شدم‌ی جوری تورجمع با من حرف میزنه که انگار وجود ندارم‌۔امروز گف این فامیلمون ۱۴سکه مهر کردن۔ما اینجوری ۱۴سکه گیر نیوردیم

اخه گیر نیوردیم ینی چی مگه من لباسم؟اصلا ۱۴سکه برمن ده سال اختلاف سنی خیلی افت داشت توفامیل نمیتونستم قبول کنم۔ماعرفمون بالاست

تازه من کمترینشونم ۱۱۴تا

ربطش به اختلاف سنی چیه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

با آرامش و متانت میگفتین یه سرچ میزدید تو دیوار شاید باشه این همه هم خودخوری نمی کردین

چهارسال از ازدواجمون گذشته ی بچه ام دارم۔بسته دیگ تموم شده رفته۔مگه ب من مهریه دادن؟ک منت سرم میزارن

اخه ی جور حرف میزنه ک انگار میگه تو چی بودی ک ما ۱۱۴تا مهرت کردیم‌۔ی جور توهین امیز

میخواد اتیش بندازه تو زندگیت عزیزم

اگه اهمیت ندی خودش بیخیال میشه

اگه حساس بشی اونم حس پیروزی بش دست میده با حرفاش بیشتر خوردت میکنه

بیخیال بابا بعضی حرفا رو جواب واسش داریم ولی اخه مگه بیکاریم ک بخوایم وقت و انرژی رو صرف کنیم بخاطر ...

اخه انگار هردفه ی جوری حرف میزنه انگار میخواد میگ ماازشما بالاتریم