2777
2789
عنوان

وسواس شدید

1376 بازدید | 16 پست

سلام. من چندین ساله در مورد دستشویی رفتن دچار وسواس شدم. اولا خیلی کم بود ولی به مرور زیاد شده. یه سوال دارم ازتون، میشه لطفا راهنمایی ام کنید؟

وقتی توی دستشویی دارید خودتون رو می شورید، اگه آب به پاتون تراوش کنه؛ به نظرتون اون آب تمیزه یا باید پاتون رو آب بکشید؟

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اب حتی اگ ب نجاست برخورد کنه بهت اون اب بپاشه باز پاک هست

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

یه راه حل از خود نی نی سایت یاد گرفتم مشکلمم حل شد خدا رو شکر 

یه روز با گریه ار وسواسم و خستگیش نشستم سرچ کردم تو نی نی سایت یکی نوشته بود وقتی میره دسشویی لبه های واژنشو موقع شستشو میگیره ک نپاشه به پاش و اینا این بهترین راه حله من راحت شدم واقعن

اب حتی اگ ب نجاست برخورد کنه بهت اون اب بپاشه باز پاک هست

از نظر شرعی می دونم پاکه، چون خیلی در موردش مطالعه کردم ولی نمی تونم پامو آب نکشم. با خودم میگم نجس نیست ولی خوب کثیف شده. به نظرتون کثیف نیست؟ یعنی شما بدون اینکه آب بگیرید از دستوشویی بیرون میاید؟

من پامو اب میکشم چون بدم میاد کلا محیط سرویس بهداشتی کثیفه

منم دقیقا همین مشکل رو دارم. اولا می گفتم نجسه و پامو آب می کشیدم ولی از وقتی فهمیدم نجس نیست با خودم میگم کثیفه. انگار مغزم دنباله بهانه می گرده که مجبورم کنه پاهامو آب بکشم.

یه راه حل از خود نی نی سایت یاد گرفتم مشکلمم حل شد خدا رو شکر  یه روز با گریه ار وسواسم و خستگ ...

می دونید مشکل من ببخشید هنگام دستشویی کردن نیست، موقع شستن این اتفاق برام میوفته.

آب بگیر بیرون بیا  ولی انقدر بهش فک نکن

خیلی سخته بهش توجه نکنم. وقتی دارم پامو آب می گیرم، همش احساس می کنم آب به قسمت های دیگه بدنم هم تراوش می کنه و باید اونا رو هم آب بگیرم. 😔😔

خیلی سخته بهش توجه نکنم. وقتی دارم پامو آب می گیرم، همش احساس می کنم آب به قسمت های دیگه بدنم هم ترا ...

الان هر چی بهت بگم باز فکرت درگیر این موضوعه 

بعداز ی مدت میفهمی که چقد چرت بود این افکار 

2827
2791
2779
2792