2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2349 بازدید | 100 پست
 قوی باش نذار کسی ظلم کنه بهت...اوووف سخته بخدا خیلی خیلی...هنوز بعد چن سال کنار نیومدم🖤

🥺🥺🥺 عمه هام کلا کاری کردن داداشام ازم دلسردن منو مث قبل دوس ندارن با حرفایی الکی ک پشت سرم گفتن این خیلی عذابم میده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
🥺🥺🥺 عمه هام کلا کاری کردن داداشام ازم دلسردن منو مث قبل دوس ندارن با حرفایی الکی ک پشت سرم گفتن ا ...

داداشات یعنی خواهرخودشون نمیشناسن ک با حرف اونا زود شمارو شماتت میکنن..اخه از خواهر برادر نزدیکتر کسی هس..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تولدت مبارک عزیزممم برسی ب آرزوهای قشنگت❤️

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
داداشات یعنی خواهرخودشون نمیشناسن ک با حرف اونا زود شمارو شماتت میکنن..اخه از خواهر برادر نزدیکتر کس ...

داداشم میبینن اونا بزرگترن حتما راس میگن هیچ وق نیومدن حرفایی ک اونا راجبم میزنن رو از‌خودم بپرسن😞

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
تولدت مبارک عزیزممم برسی ب آرزوهای قشنگت❤️

مرسی مهربووونم ♥️😍😘💋

تولد مبارک به امید روز های شاد برای تو

ممنوووون قشنگم همچنیییییییین برای تو 💋

یادمه تولد دوسال پیشم بابام بیمارستان بود و ۲۰ درصد ممکن بود زنده بمونه خودمم از اون ور مریض بودم(: چقدر روز بدی بود اون روز یادمه همهههه بهم زنگ زدن و تبریک گفتن و چقدررر من حالم بد تر شده بود ک اینا از روی دلسوزی این کار هارو میکنن لعنت ب این دنیا ک فقط وقتی ک میدونی قراره از دست بدی یاد بقیه میوفتی(:

میشه دعام کنی:) خدایا کمکم کن۰..🐾🧡
عااای تولد تولد تولدت مبارک... شما بلوچی کدوم شهر زندگی میکنین?

قربونت برم خوشگلم ♥️😍💋😘 اره جانم بلوچم و خاش زندگی میکنم 

توهم بلوچی؟؟