2777
2789
عنوان

تولدمه🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2341 بازدید | 100 پست
همون کاربر هم میگفت من ۳ بار انجام دادم ۳ تا ۷ روزه ( البته یه عده میگن ۲۵ روز یه عده میگن ۴۵ روز ام ...

ببعد از سایر نمازها هم میشه خوند یکی میگفت من بعد از نماز ظهر و عصر میخوندم دشمنم سرطان گرفت و ظرف یه هفته فوت شد و خودمم در تعجب بودم ( میگفت الآن با شوهرم زندگی عالی داریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببعد از سایر نمازها هم میشه خوند یکی میگفت من بعد از نماز ظهر و عصر میخوندم دشمنم سرطان گرفت و ظرف ی ...

ولی نماز صبح فک کنم تاثیرش بیشتر باشه جانم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
خیلی جالبه این برام اخه اولین باره میشنومش جانم 🥺

آره منم این دعا رو پارسال تو نی نی سایت دیدم ( من کارها و سوره های باطل سحر خوندم به جز همین زیارت عاشورا و علقمه اما طلسم ها رو دوباره تمدید کردن یا جدیدشو گرفتن و هر چی رشته بودم پنبه شد میخوام علقمه اینا رو اول بخونم دشمنم که تاوان داد و دست از سرم برداشت بعدش چله های باطل سحر و بعدش چله های بخت گشا بردارم

آره منم این دعا رو پارسال تو نی نی سایت دیدم ( من کارها و سوره های باطل سحر خوندم به جز همین زیارت ع ...

خدا دشمنتو نابود کنه الهی 

ان شاالله هرچی میخواد سر زندگی خودش بیاد تا عبرت بگیره 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
اگه نتیجه گرفتید از تاثیرات زیارت عاشورا و علقمه تاپیک بزنید تا بقیه هم استفاده کنن

چشم

بمیرم عزیزم کی جرات کرد اینقد کتکت بزنه😓

خدااانکنه قشنگ من 🥺 برادرام رو ک عمه ام مادرشوهرمه تحریکشون کرده بود و بدون اینکه ازم بپرسن کلی کتک خوردم😞💔

خدا هدایتشون کنه...خدا باعث بانیش رسوا کنه 

الهی امین 🥺 

جریانشو بگم سرچی بود؟

بگو عزیزم

اینکه برادرشوهرم ب جاریم شک کرده بود و پرینت خطش رو گرفته بود و همه چی رو شد 

منم شش ماه بود گوشی نداشتم شکسته بود دیگه هنوز نخریده بود شوهرم برام 

جاریم همه چیوو با قسم ناحق و دروغ انداخت گردن من 

خانواده شوهرم ی خصلتی دارن هرکی هرچی بگه همون اول باور میکنن بعدش اون طرف هرچی قسم بخوره باور نمیکنن 

زنگ زدن ب شوهرم و بامن حرف زدن و گفتن  تو خرابی و هرزه ای و خیلیییی حرفا بارم کردن شوهرم گوشی رو گرف باهاشون بحث کرد و ب خاطر من قهر کرد بعد اونا دیدن شوهرم پشتمو گرفته رفتن داداشامو تحریک کردن و کلی حرف الکی از پشتم گفتن🥺 داداشام اومدن دنبالم و منو بردن و تا خوردم کتکم زدن 😞