2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

269 بازدید | 10 پست

دم صبح خواب دیدم حضرت فاطمه رو .به من می گفتن دقیق یادم نیست ولی محتوای کلام این بود که یاد فرزند من حضرت رقیه نیستی چرا؟ من اصلا تو خواب نمی تونستم جواب بدم .خیس عرق و شرم بودم.بعد که بیدار شدم متوجه شدم مادربزرگم یعنی مادر مادرم تمام بچه هایش فوت می شدن .نذر سفره حضرت رقیه کردن واسه مادرم که زنده بمونه. بعد انجام ندادن هیچ وقت چون یادمه پیش ما می موند. مادرم بد بودن وضعیت خونه رو بهانه می کرد که واقعا هم بد بود .بعد هم که خونه ساختیم هر دو فوت کردن. الان با این خواب من سفره حضرت رقیه بندازم یا نه؟ بعد اینکه چرا این خواب و دیدم .من اصلا فکر نکردم بهش.اصلا یادم نبود .قبل اون هم چند ماه پیش خواب دیدم تو یه باغیم نخلستان من و همسرم . در محضر ایشون هستیم .بعد من به همسرم میگم ببین بعد زمان فوت پیامبر هست و ایشون ناراحتن.بعد که نزدیک رفتیم به من فرمودند که تازگی مسلمان شدی ؟ من اصلا زبانم نچرخید بگم که نه من مسلمان بودم .

تولدشون هم بود به روایتی چند روز پیش خب سفره بنداز

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان تکلیفی روی گردن من هست ؟

نه صرفا نمیدونم بپرسید از دفاتر مراجع 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

خوش به حالت استارتر من آنقدر دلم میخواد خواب خانم حضرت زهرا رو ببینم 😞 کاش به خواب منم بیان ، کاش کمکم کنن توی بد شرایطی هستم 🥲

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
به نظرت تعبیرش چیه 

عزیزم به نظرم که همون سفره حضرت رقیه هست چون گفتن به یاد حضرت رقیه نیستی اگه شرایطش رو داری سفره حضرت رقیه بنداز 🙂

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)