2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
خدا برات نگه داره🌹🌹 نمیتونم دیگه ساکت بودم بعضی ها فکر کردن نفهمم یا چیزی حالیم نیست

سلامت باشی

شما اگ ساکت موندی خانم بودن خودتو نشون دادی

نفهمم اون کسیه ک شرایط روحی شمارو در نظر نمیگیره و داخل تاپیکت لوده بازی در میاره ولشون کن همیشه ی عده بیمار هستن ک گند بزنن ب همه چی اونارو بسپار بخدا

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان یک دور صلوات ها رو تا اینجا میشمارم  بعدش هرچی مونده بود تو تاپیک جدید ادامه میدم

ی عده من با مترسک سر جالیز و مانکن لباس زیر فروشی مثل اینکه اشتباه گرفتن😔😔😔😔😔😔😔😔واقعا براشون متاسفم 

خیلی مونده گلی اخرین بار حدود ۷۰هزار تا مونده بود از صفحه ۳۰ به بعد نشمردم  بازار روز اونجا با ...

ی امار بگیر و اعلام کن تا دوباره ادامه بدیم ب امید خدا تموم شه

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
سلام گلم شکر نفسی میاد و میره  شما خوبی

فدات آبجی جان 

منم درگیر بچمم خیلی حالش بده بدجور سرما خورده صب تا شب گریه میکنه .موندم دیگه چکار کنم باهاش ...

چه خبر از محمد اقا

دوستان یک دور صلوات ها رو تا اینجا میشمارم  بعدش هرچی مونده بود تو تاپیک جدید ادامه میدم ی عده ...

گلی اقا محمد چطور شده؟؟؟ 

۱۰۰۰ صلوات من میفرستم 

اگه باز هم نیاز هست اطلاع بده اگه تونستم حتما شرکت میکنم 

خیلی سایت نمیام اما همش بفکرتم و نگران 

خبری شد یادت نره به منم بگی🌹

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
دوستان یک دور صلوات ها رو تا اینجا میشمارم  بعدش هرچی مونده بود تو تاپیک جدید ادامه میدم ی عده ...

این دو سه روز اخیر مخصوصا علاوه بر اینکه نگران اقا محمد بودم واقعا خیلی خیلی ناراحت میشدم ازین که میدیدم با این که شرایطتت رو میبینن باز هم چجوری الکی الکی به دردات اضافه میکنن اما چیزی نگفتم که مدیون کسی نشم 

ما خانمیتو میبینیم همراه خودت با جون و دل دعا میکنیم برای خوب شدن عزیز دلت این روز ها هم تموم میشن عزیز دلم 

پس از ملال محال است خرمی نرسد

همیشه از عقب ابر افتاب میشود❤

این دو سه روز اخیر مخصوصا علاوه بر اینکه نگران اقا محمد بودم واقعا خیلی خیلی ناراحت میشدم ازین که می ...

😭😭😭😭😭😭😭۴تا انسان خوب مثل شما من نگه داشتن و بهم امید دادن🌹🤔

خوب نیست گلی تاپیک جدید میزنم هنوز خیلی مونده خواستی بیا بردار گلم

ای وای من 🥺🥺🥺🥺توکل بر خدا خوب میشه😞 

باش قشنگم 

این هزار تا رو بفرستم اگه تونستم حتما باز برمیدارم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️

تعداد کل ۷۵۱۱۰ تا

از همه دوستانی که زحمت کشیدن بینهایت ممنونم الهی هر صلوات ی نور و روشنایی باش تو زندگیشون🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

و دوستانی هم که به مسخره گرفتن انشاالله تو موقعیت من قرار بگیرن و خوب طعمش بچشن تا دیگه وسط درد مردم برا حاملگی گربه همسایه دنبال دعا نباشن😔😔😔😔😔😔😔😔

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز