2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
مممنونم خواهری خدا خیرت بده الهی بهترین ها سهم قلب مهربونت 

من همش استرس دارم ....‌😪خدایا میدونی محمد بی مادره دارو و ندارش یگانه خانومه پس اونو ب یگانه خانوم ببخش

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
😔😔

میدونم چقد سخته عزیزم 

میدونم چقد این دو هفته بهت سخت گذشته و از هر لحظش که خواستی با دکترش حرف بزنی چه استرسی تو وجودت پیچیده 

اما غیر از معجزه ایی که خدا میتونه بکنه 

به این فک کن که دو سه روز دیگه تا آخر هفته بیشتر نمونده و مطمنا بخاطر تو دووم میاره و میشه یقینا به برگشتنش امید داشت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یگانه عزیزم من شاید فردا و پسفردا برم جایی و نت نداشته باشم🥺 ولی نمیتونم ازت بی خبر باشم  کل ...

نه گلم ندارم

شرمنده گلم

شمام خودت اذیت نکن منم بزودی قفل میکنم و میرم

من اگر موندم و هستم بخاطر دوستای با محبت و با معرفت

اما مثل اینکه  اینجا برا بعض ها شده مرکز فروش لباس زیر و درد و دلای بعضی ادمای سود جو و مسخره بازی برای بعضی کم شعور ها😔😔😔😔😔😔😔😔😔

نه گلم غروب به بعد باز فشارش نوسان داره و رو ۶😭😭😭😭

اين در نوسان بودن با اعصاب و روان ادم بازي ميكنه ، تا مياي يكم خوشحال شي ميخوره تو ذوقت ، باز دقيقا لحظه اى كه خيلي داغونى يهو بهتر و بهتر ميشه. كلا كما اينطوريه، با اعصاب و روان ادم بازي ميكنه، ولي مهم اين هست كه كسايي كه ٤،٥ روز رد ميكن، به مرور هي حالشون بهترو بهتر ميشه، يك هفته كه ميشه خيلي بيشتر بهشون اميدوار ميشن و دو هفته بشه ديگه رو به بهبود ميرن و خوب ميشن، الان دقيقا چند روز شده عزيزم؟

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ممنون عزیزم  خدای ما آدما خدای خوبیهاست. تو حق بنده هاش مهربون ترین و دلسوزترینه. من همیشه برا ...

الهى دعاى چهارده معصوم و همه ى مقربان الهى شامل حالت بشه گلم اشكم در آوردى. به يادم باش منم خيلى به يادتم. 

اگه برات امكان داشت خصوصى از حالت با خبرم كن خيلى تو فكرتم. 

گلم از صميم قلبم شفا و سلامت و خوشحالى و ايمان زياد و عاقبت بخيرى از خداى مهربان برات خواستارم.

التماس دعا فرشته ى صبور  

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
نه گلم ندارم شرمنده گلم شمام خودت اذیت نکن منم بزودی قفل میکنم و میرم من اگر موندم و هستم بخاطر د ...

نه اخه چرا قفل کنی و بری🥺

من تنها دلیلی که میام سایت و حتی الان نخوابیدم فقط بخاطر تو بوده 

تو اگه نباشی که اینجوری دلمون میگیره 

تو همین مدت با اینکه ندیدمت اینقد بهت عادت کردم که نگو 

نه گلم ندارم شرمنده گلم شمام خودت اذیت نکن منم بزودی قفل میکنم و میرم من اگر موندم و هستم بخاطر د ...

ای بابا من اصلن وقت نمیکنم پیامارو بخونم پسرم چهار دست و پا میره همش باید مواظبش باشم فقط میام پیامای خودتو میخونم ولی اگر اینه ک میگید واقعن خیلی زشته حرکتشون

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
نه اخه چرا قفل کنی و بری🥺 من تنها دلیلی که میام سایت و حتی الان نخوابیدم فقط بخاطر تو بوده  ...

مممنونم گلم تو از خوش قلبی و مهربونیت🌹❤ اما برا بعضی ها مثل اینکه شده مرکز مسخره بازی هاشون😔😔😔

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز