2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

انار جون اگر حرم رفتی حتما مریض ما رو هم دعا کن لطفا

چشم عزيزم قابل باشم حتما دعاگوت هستم عزيزم مخصوصا كه هر روز تاپيكامو شركت ميكني توي ذهنم هستي عزيزم ، الهي به حق ١٤ معصوم به زودي سلامتي كاملشونو به دست بيارن گلم🤲🏻❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

مممنونم خواهری خدا خیرت بده 

😔فداتشم 

امیدوارم خوشحالیتو ببینم💓

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
ممنونم قشنگم انشاالله سبب وصال و ازدواج با عشق دلت بشه❤

منم۲۰۰💚

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      
عزیزمی گلم چاره ای جز توکل نیست

خدا بزرگه

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
نه گلم غروب به بعد باز فشارش نوسان داره و رو ۶😭😭😭😭

وای خدایا خودت دست ب کار شو خدایا خودت خدایی کن و اقا محمدو نجات بده خدایا این همه ادم چشم انتظار معجزه از سمت تو ان خدیا منتظریم اقا محمد لحظه ی تحویل سال سر سفره هفت سین نشسته باشه ای خداا بیا و خدایی کن😔

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

یگانه عزیزم من شاید فردا و پسفردا برم جایی و نت نداشته باشم🥺 ولی نمیتونم ازت بی خبر باشم 

کل روز تو فکرتم که تایم دکتر بشه و بیایی بهمون خبر خوش بدی 

روبیکا نداری یگانه جان؟ چون اگه بتوونم فقط همونجا میتونم بیام از حالت باخبر بشم 

یا ببینم کدوم یکی از بچه ها این برنامه رو داره که منو از حالت با خبر کنه 🥺