2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
عزيزم از صميم قلب برات دعا ميكنم.  اگه نماز يا دعايى مدنظرت بود بفرما برات ميخونم گلم.  ...

نه عزیزم همینکه دعام کنی فقط برام یه دنیا ارزش داره 😍

مرسی ازت 💖

باشه گلم خیلی بیشتر کنجکاوم کردی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی ببخشید ۸۰۰۰تا از ختم صلوات من مونده چند تا میتونید بردارید امشب وقت اخرشه ب نیت چهارده معص ...

من ١٠٠ تا برميدارم الهي به زودي حاجتروا باشي🌹

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

خوشبحالت خوشبحالت خوشبحالت چه سعادتى نصيبم شده كه در ذهن شما موندم خداروهزاران مرتبه شكر.  عز ...

قابل باشم حتما دعاگوت هستم عزيزم ، الهي هر حاجتي داري خدا خيلي سريع بهت بده گلم الهي آمين🤲🏻

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ممنون عزیزم ایشالله. برام دعا کن درمانم تموم شه برگردم سرخونه و زندگیم انرژیم برگرده بتونم به بچه ها ...

ان شالله روز به روز بهتر میشید.

نگران نباش دیگه این بیماریها درمان میشن

یه کم مشکلات هست ولی در نهایت همه چی تموم میشه

توکل به خدا ایشالله  ممنون عزیزم چقدر تو مهربونی ایشالله بخاطر دل پاکت همیشه تنت سالم باشه و ا ...

گلم شما من در آينه ى وجود خودتون ميبينيد الهى سلامت و عاقبت بخير باشى الهى نظر رحمت الهى شامل حالت بشه عزيزم. 

خيلى به دعاتون محتاجم. دعاتون براى من بهترين لطف و هديه خداست. الهى امام زمان براتون دعا كنن. 

گلم فراموشت نميكنم از صميم قلب برات دعا ميكنم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم من 1000 تا ولی امشب برام مقدور نیست ایشالله فردا شیمی درمانی دارم همون موقع براش میفرستم ایشال ...

سرطان چی دارید شما؟ انشاءالله که هرچی زودتر کاملا سلامتیت بدست میاری

گلم شما من در آينه ى وجود خودتون ميبينيد الهى سلامت و عاقبت بخير باشى الهى نظر رحمت الهى شامل حالت ب ...

ممنون عزیزم 

خدای ما آدما خدای خوبیهاست. تو حق بنده هاش مهربون ترین و دلسوزترینه. من همیشه برا خودم میگم خدایا بغلم کن رهام نکن الانم برا شما میگم ایشالله همیشه تو آغوش خدا باشی

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز