2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
سلام خوبی ببخشید ۸۰۰۰تا از ختم صلوات من مونده چند تا میتونید بردارید امشب وقت اخرشه ب نیت چهارده معص ...

100 من

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
عزيز دلم حتما دعاى شما به اجابت ميرسه. التماس دعا.  براى سلامتيتون ختم حمد ميگيرم.

توکل به خدا ایشالله 

ممنون عزیزم چقدر تو مهربونی ایشالله بخاطر دل پاکت همیشه تنت سالم باشه و از ته دل بخندی. خودم بارها تو شرایطی قرار گرفتم که با تمام وجودم حس کردم که تن سالم و دل شاد بزرگترین نعمتیه که میشه برا کسی خواست. برات دعا میکنم همیشه همینجور باشه برات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون قبول باشه

برا کنکورم دعا کنین  

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_» 
خواهری ما خانوادگی سراسر گناهیم خدا هم میاد برای ما معجزه کنه ؟ اصلاً این امتحان الهی بود یکساله خوا ...

نه عزیزم اینجوری نگو 

قطعا امتحان الهی هست و ان شاء الله شما ازش سربلند بیرون میایید ان شاء الله به حق آقای مهربانی ها امام زمان عج الله کینه ها هم از بین بره 🙏🏻😘

و خواهرتون هم شفا بگیره 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭

چشم حتما مهتاجیم ب دعا

ترو خداااا شوهر دختر عمم تیر خورده ۳ تا بچه کوچیک داره دعا کنین 

توحید و حمد خوندم براش