2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم الهى شفاى عاجل نصيبت بشه.  گلم اگر براى سلامتيت ختم گذاشتى منم صدا كن.

ممنون عزیزم ایشالله. برام دعا کن درمانم تموم شه برگردم سرخونه و زندگیم انرژیم برگرده بتونم به بچه هام برسم 

فردا جلسه آخرمه دعا کن دیگه هیچ وقت برنگرده

انگار به دلم افتاده اگه تو موقع شیمی درمانی شدن براش دعا کنم خدا رومو زمین نمیندازه و بهوش میاد. ایشالله همه کسایی که تو این تایپیک حاجت دارن حاجت روا بشن

ممنون عزیزم ایشالله. برام دعا کن درمانم تموم شه برگردم سرخونه و زندگیم انرژیم برگرده بتونم به بچه ها ...

عزيز دلم حتما دعاى شما به اجابت ميرسه. التماس دعا. 

براى سلامتيتون ختم حمد ميگيرم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
گلم دعاهات برام بى نهايت ارزشمنده. الهى خير ببينى كه برام دعا ميكنى الهى حاجت هات برآورده بخير بشه ع ...

حرم امام رضا عزيزم، چهارشنبه گذشته هم توى حرم به يادت بودم گلم توي تاپيك چهارشنبه گذشته تگت كردم اگه يادت باشه ❤️ يه نمازي هم معرفي كردي هفته گذشته به يكي از كاربرا، كه امام زمان گفتن در اضطرار بخونيم، اسكرين شات گرفتم، اونم هفته گذشته يه تاپيك زدم كه واسه هميشه داشته باشم، خودم پ بودم نميتونستم بخونم ،بخاطرهمين از هفته گذشته نام كاربريت توى خاطرم مونده عزيزم😍، اما شما منو نميشناسي گلم ولي من به همين واسطه با شما اشنا شدم و اگه قابل باشم در هفته گذشته چندين بار دعاگوت بودم عزيزم، الهي حاجاتت به زودي براورده به خير شه گلم🤲🏻 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻

فردا هم دوباره ميرم حرم اما ديگه تاپيك نميزنم، چون نميتونم جواب همه بچه هارو بدم مثل هفته پيش ، شرمندشون ميشم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

ممنون عزیزم ایشالله. برام دعا کن درمانم تموم شه برگردم سرخونه و زندگیم انرژیم برگرده بتونم به بچه ها ...

خوشبحالت خوشبحالت خوشبحالت

چه سعادتى نصيبم شده كه در ذهن شما موندم خداروهزاران مرتبه شكر. 

عزيزم ميرى زيارت خيلى برام دعا كن گلم. خودم طلب نميشم بيام زيارت.  التماس دعا عزيزم. 

واقعا پيامتون ديدم بى نهايت خوشحال شدم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم ۵۰۰صلوات ان شا ٕ الله حاجت روابشین

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

۱۴ تا

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
دوستای گلم من نشد با دکتر حرف بزنم ولی گفتن که مثل اینکه بعد این همه روز خدا رو شکر فشار محمد رو ۷ ا ...

اغاز معجزههههههههه

«حرف ها در قلبش تلنبار شده بود.. کوهی از خاکستر ناگفته ها...بالا آورد ، حرف هارا ، کار هارا و غم هارا ... خون از دماغ و دهانش به مانند مواد مذاب بیرون جست. به سان خرابه ای به دنبال آرزوهایش ذوب شد و فرو ریخت ، او دیگر او نشد...🥲🥲_mahoora_»