2777
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست
چه سعادتى نصيبم شد. گلم خودت خوب و مهربونى.  امشب نماز امام زمان عج براى حاجتت ميخونم.  ...

واااى عزيزم يه دنيا ممنونم 😍😍😍😍😍😍 به قول يگانه چقدر خوبه كه ني ني سايت هست، اگرنه آدم دق ميكرد اينطور موقع ها.. الهي كه هر حاجتي داري به زودي و بدون سختي و خيلي راحت خدا واست براورده كنه، الهي آمين🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 فردا ان شاءالله ميرم حرم يس بخونم خيلي دعات ميكنم ❤️❤️❤️❤️

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم صدو سى و پنج صلوات حضرت زهرا س هم برات ميفرستم.  الهى حاجت روا بشى.

نميدونم چطورى بخاطر اين همه محبتت تشكر كنم ، الهي خدا واست جبران كنه مهربونم🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

گلم صدو سى و پنج صلوات حضرت زهرا س هم برات ميفرستم.  الهى حاجت روا بشى.

تو چقد مهربونی 🥺😍

معلومه خیلی دل پاک و مهربونی داری 

میشه اسمتو بپرسم؟ 

و اینکه واسه منم دعا کنی به خواسته های دلم برسم 

که امسال یه رشته ی خوبی قبول بشم🥺

سلام یگانه جان من چند روز نتونستم بیام سایت خیلی درگیر بودم اومدم دیدم الحمدالله آقا محمد فشارش بالا اومده ، بی نهایت خوشحال شدم الهی تا قبل سال تحویل بهوش بیاد و وضعیتش نرمال بشه عزیزم 

منم فعلا 200 مرتبه می فرستم دعاگوی آقا محمد هستم

خدایا شکرت ❤️ مطمئن باش همون خدایی که یونس رو از دل ماهی نجات داد، خدای شما هم هست ، شما رو هم از غم و غصه نجات میده و دعایت را مستجاب میکنه❤

سلام دوستان میشه لطفا برای منم دعا کنید ؟😭

خسته شدم از اینکه اینقدرررر از مادرم طعنه و کنایه شنیدم 😭😭

واسش هم فرقی نمیکنه تو جمع باشم یا تنها.

هر بار ک میگ هزاران بار قلبم میشکنه ...😭😭😔

نميدونم چطورى بخاطر اين همه محبتت تشكر كنم ، الهي خدا واست جبران كنه مهربونم🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

گلم دعاهات برام بى نهايت ارزشمنده. الهى خير ببينى كه برام دعا ميكنى الهى حاجت هات برآورده بخير بشه عزيزم. 

كجا ميخوايد بريد زيارت؟

التماس دعا. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
تو چقد مهربونی 🥺😍 معلومه خیلی دل پاک و مهربونی داری  میشه اسمتو بپرسم؟  و اینکه واسه ...

عزيزم از صميم قلب برات دعا ميكنم. 

اگه نماز يا دعايى مدنظرت بود بفرما برات ميخونم گلم. 

اگر هم ختم گذاشتى شركت ميكنم. 

گلم الهى بهترين رشته قبول بشى و خير از درس خوندن و تلاشت ببينى عزيزم. 

گلم شرمنده ام سوالت خصوصى جواب ميدم. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم