2821
2789
عنوان

معجزه🌹💖

| مشاهده متن کامل بحث + 32317 بازدید | 947 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الحمد الله عزيزم ببخشيد امروز تو جاده در حال رانندگي ام بدون تعداد صلوات گفتم و نشد خبر بگيرم از كو ...

خواهرای گلم خواهش میکنم تو تاپیک یگانه جان از حال کوثر نپرسین تاپیک بنده خدا شلوغ میشه بنده خدا با هزار امید وآرزو تاپیک زده من رو ببخشین این رو به خاطر این میگم چون خودم رو حق الناس حساسم و این خودش یه جور حق الناسه 

از همه دوستانی که از حال کوثر پرسیدین من خاک پای همتون هستم و ممنونتونم کوثر بهتره شرایطش داره مساعد میشه انشاالله دکترش گفته  فردا صبح میتونین گوشی رو بهش بدین انشاالله خودش هر موقع بتونه اطلاع میده از حالش من خاک پای همتونم بازم ببخشید 

یگانه جان ببخشید حلال کن خواهرم 

انشاالله نامزدت به زودی برگرده پیش شما 

دوستای گلم من نشد با دکتر حرف بزنم ولی گفتن که مثل اینکه بعد این همه روز خدا رو شکر فشار محمد رو ۷ ا ...

وااایی خدا اشکام بند نمیاد  

یگانه دعا میکنم همیشه خوش خبر باشی 

انقدر دلم روشنه که آقا محمد به هوش میاد که نگم 

من مطمعنم سال جدید با لب خندون  و یه دنیا امید و حس خوب میشینی سر سفره هفتسین بهت قول میدم این اتفاق میوفته 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

وااایی خدا اشکام بند نمیاد   یگانه دعا میکنم همیشه خوش خبر باشی  انقدر دلم روشنه که آقا ...

آره بخدامنم  دلم روشنه خوب میشه من به شهیدا خیلی اعتقاد دارم بابام راهیان نوره گفتم واسه آقا محمد دعاکنه

دوستای گلم من نشد با دکتر حرف بزنم ولی گفتن که مثل اینکه بعد این همه روز خدا رو شکر فشار محمد رو ۷ ا ...

خب اینکه خیلی عالیه دختر 

الهی صد هزار مرتبه شکر 😍😍

انشالا تا عید پیشته دیگ

آره بخدامنم  دلم روشنه خوب میشه من به شهیدا خیلی اعتقاد دارم بابام راهیان نوره گفتم واسه آقا مح ...

قربون شهدا بشم. واقعا دلشون پاک انشالله هممون حاجت روا بشیم  

وقتی از شهدا خییلیا حاجت گرفتن دیگه حضرت زهرا  ، حضرت محمد  و همه ی ائمه اطهار رو شاخشه و ماهم الهی هزار مرتبه شکر توفیق دعا کردن و داشتیم انشالله به زودی زود خبرای خوبی یگانه بهمون میده 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

عزیزم من 1000 تا ولی امشب برام مقدور نیست ایشالله فردا شیمی درمانی دارم همون موقع براش میفرستم ایشال ...

عزيزم الهى شفاى عاجل نصيبت بشه. 

گلم اگر براى سلامتيت ختم گذاشتى منم صدا كن. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز